(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Mehiläinen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.2.2021

Haluatko työskennellä innostavassa työyhteisössä, jossa työtä tehdään suurella sydämellä?
Jos vastasit kyllä, saatat olla uusi tiimimme jäsen!

Haemme palveluesimiestä Mehiläisen digitaalisiin terveyspalveluihin Turkuun

Vastuullasi on toimia esimiehenä sairaanhoitajatiimille digitaalisten terveyspalveluiden organisaatiossa. Pääset mukaan uuteen ja kasvavaan yksikköön, jonka tavoitteena on tuottaa maailman parasta etähoitoa Mehiläisen asiakkaille valtakunnallisesti. Tärkeimpänä tehtävänäsi on toimia tulosvastuullisena esimiehenä nimetylle tiimille Mehiläisen arvoja ja johtamiskulttuuria noudattaen.
 

Etsimme ihmistä, jolla on muutama vuosi kokemusta esimiestehtävistä. Tehtävä edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja ja nopeaa päätöksentekokykyä. Organisointikyky ja taito priorisoida ovat edellytyksiä tehtävässä onnistumiselle. Olet oma-aloitteinen ja joustava tiimin jäsen, jolla on halu kehittyä ja olla mukana kehittämässä Suomen johtavaa sosiaali- ja terveysalan yritystä.  Saat asioita valmiiksi positiivisella tiimiasenteella.  
 

Pääset mukaan Suomen terveys- ja sosiaalipalvelujen suunnannäyttäjän kehitykseen ja kasvuun. Mielenkiintoisen tehtävän lisäksi tarjoamme sinulle parhaan mahdollisen perehdytyksen ja huippukollegat.  

Lähetäthän hakemuksen tehtävään rekrytointijärjestelmämme kautta 28.2.2021 mennessä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa: 

Palvelupäällikkö Linda Silván

puh. 0405314535

linda.silvan@mehilainen.fi