(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Yrjö ja Hanna kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.2.2021

Haemme palveluesimiestä Vuohenojan palvelutaloon Tampereen Messukylässä. Vuohenojan palvelutalo tarjoaa kuntouttavia ja yksilöllisiä asumispalveluja mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Vuohenojalla on yhtensä 61 asuntoa; tukiasumisen asuntoja, palveluasuntoja sekä ryhmäkotiasuntoja. Näiden lisäksi tarjoamme Vuohenojalta käsin tuetun asumisen palveluja omissa kodeissaan asuville, yli 18-vuotiaille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille Tampereen ja Oriveden seudulla. Lisätietoa Vuohenojasta löydät osoitteesta www.yrjojahanna.fi/vuohenoja  ja tuetun asumisen palvelusta osoitteesta www.yrjojahanna.fi/vuohenoja_tuettu 

Palveluesimies vastaa palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon muulle henkilökunnalle. Ansiokas työskentely edellyttää itsenäistä työotetta, hyvää organisointikykyä, innovatiivisuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Lisäksi edellytämme hyviä yhteistyötaitoja ja kiinnostusta palveluiden kehittämiseen sekä hyvinvointiteknologian hyödyntämiseen. On tärkeää, että palveluesimies on vastuullinen ammattilainen ja innostava tiiminvetäjä.

Odotamme sinulta sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä vähintään kahden vuoden esimieskokemusta. Lisäksi palveluesimieheltä edellytetään vähintään kolmen vuoden kokoaikaista työkokemusta sosiaali- ja terveydenhuoltoalalta, vähintään kahden vuoden työkokemusta tuetun asumisen palveluista sekä vankkaa kokemusta palvelujen kehittämisestä. Valittavalla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme sinulle myös kannustavan ja arvostavan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että sekä asiakkaamme että työntekijämme voivat hyvin. Pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa ja prosesseja. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelupäällikkö ja vertaistukena palvelutalojemme palveluesimiehet.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Jaana Ryynäseen 040 457 7627 tai sähköpostitse jaana.ryynanen@yrjojahanna.fi.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 28.2.2021 täyttämällä oheinen työnhakulomake.