(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
S-Pankki

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.11.2020

Tervetuloa töihin vähän erilaiseen pankkiin!

Me S-Pankissa pyrimme siihen, että asiakas kokee aina saavansa vähän enemmän kuin osasi odottaakaan. Haluamme olla asiakkaillemme reilu kumppani, jonka kanssa raha-asioiden hoito on helppoa ja mutkatonta. Meillä ei työpaikalla turhia jäykistellä ja hommia tehdään hyvällä fiiliksellä. Isossa talossa on mahdollisuuksia myös saada vaihtelua työtehtäviin sekä kokeilla ja oppia uutta.

Haemme palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Kajaanin Asiakaspalvelumme Pankkineuvoja-tiimiin. S-Pankin Asiakaspalvelu palvelee asiakkaita puhelimitse sekä monipuolisten verkkopalveluiden avulla. Toimimme kahdella paikkakunnalla, Helsingissä ja Kajaanissa.

”Monipuolinen, mahdollistava ja mukava työpaikka. Teemme töitä yhteisten tavoitteiden eteen rennossa työilmapiirissä. Parasta on saada asiakkaalle fiilis, että hän sai pankilta vähän vielä enemmän kuin odotti”, palveluneuvoja Anni S-Pankista toteaa. 

Millaista työtä tarjoamme?

Pankkineuvojatiimissä hoidetaan monipuolisia asiakaspalvelu- ja myyntitehtäviä S-Pankin säästämiseen ja rahoittamiseen liittyvien asioiden osalta.

 • Tiimin esimiehen tehtävässä keskeistä on huolehtia tiimin tavoitteiden saavuttamisesta asiakaspalvelun laadulle ja asiakaskokemukselle asetettujen palvelumallien ja myynnillisten tavoitteiden mukaisesti.
 • Palveluesimiehenä valmennat tiimiläisiäsi saavuttamaan asetetut tavoitteet ja kehittymään toiminnassaan jatkuvasti.
 • Huolehdit tiimisi työhyvinvoinnista ja jaksamisesta.
 • Mahdollistat tiimisi onnistumisen ja yhdessä tuotatte asiakkaillemme erinomaisen asiakaspalvelukokemuksen. Esimiehenä sinä onnistut, kun tiimisi onnistuu.
 • Saat näköalapaikan tehokkaasti ja laadukkaasti toimivaan Contact Centeriin, alan huippuammattilaisista koostuvien kollegojen tuen sekä hyvähenkisen työyhteisön.

Mitä odotamme sinulta? 

 • Odotamme kokemusta esimiestehtävistä ja/tai vahvaa kokemusta säästämisen ja rahoittamisen alalta.
 • Työssä menestyminen edellyttää sinulta kykyä tavoitteelliseen toimintaan ja taitoja innostaa tiimisi huippusuorituksiin.
 • Valmius uudenlaiseen ja nopeaan toimintaan digitaalisessa maailmassa katsotaan vahvuudeksi.
 • Sinulla on myös asiakaspalvelu- ja myyntikokemusta, mielellään Contact Center -ympäristössä.
 • Työskentelyotteesi on kehityshakuinen ja energinen.
 • Olet aidosti kiinnostunut henkilöstön kehittämisestä ja uusien asioiden oppimisesta.
 • Sinulta löytyy hyvä ajanhallinta- ja paineensietokyky sekä vahvat organisointi-, vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.
 • Sinulla on soveltuva kaupallinen tai vastaava koulutus. Lisäksi olet suorittanut vähintään APV1-tutkinnon
 • Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 

Ison talon edut, pienen talon into

S-Pankki on jo kahdeksan kertaa valittu Suomen vastuullisimmaksi pankiksi (Sustainable Brand Index). Vastuullisuus tarkoittaa meille myös sitä, että pidämme hyvää huolta työntekijöistämme. S-Pankin taustalla vaikuttava S-ryhmä tarjoaa ison talon ainutlaatuisia voimavaroja ja mahdollisuuksia. Vaikka olemmekin osa isoa S-ryhmää, toimimme ketterästi ja meiltä löytyy pienen talon intoa tehdä ja kehittää. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut, kuten henkilökuntahintaiset pankkipalvelut ja ostoedun S-ryhmän toimipaikoista. Tuemme työntekijöidemme työhyvinvointia monin tavoin, kuten tarjoamalla kattavan työterveyshuollon, tukea liikuntaharrastuksiin ja tekemällä pienillä asioilla työpäivistä mukavampia. Kun työntekijät ovat onnellisia, yrityskin voi hyvin.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Pirjetta Knuutinen 27.11.2020 klo 9.30–10.30 ja klo 14–15. Tavoitat Pirjetan numerosta 010 76 82062. Lue meistä lisää: osoitteessa https://www.s-pankki.fi/fi/s-pankki-tyonantajana/

Hae näin

Lähetä hakemuksesi 6.12.2020 mennessä oheisella hakulomakkeella.
Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja huomioimme ainoastaan hakulomakkeella saapuneet hakemukset. Jos tulet valituksi tehtävään, luottotietosi ja yritysyhteytesi tarkistetaan.