Palveluesimies
Espoo Catering Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Haemme palveluesimiestä Espoonlahden kouluun ja lukioon!

 

Tervetuloa tekemään hyvää, maittavaa ruokaa asiakkaillemme!

Etsimme tehtävään monipuolisella osaamisella sekä hyvällä työasenteella varustettua cateringalan ammattilaista. Tiimityötaidot ja halu toimia asiakkaamme parhaaksi ovat tärkeitä ominaisuuksiasi!

Espoonlahden koulussa ja lukiossa on oppilaita 950 henkilöä. Palveluesimiehenä vastaat asiakaspalvelusta ja –suhteista, ruokien tarjolle panosta ja ruoanvalmistuksesta sekä toiminnan päivittäisestä organisoinnista taloudellisesti ja laadukkaasti. Työtehtävässä tarvitaan cateringalan esimiestutkintoa sekä ruokatuotanto-ohjelman erinomaista hallintaa. Palvelukeittiön lounaat tulevat Kilon Keittiöltä kylmänä ja kuumennus tapahtuu keittiöllä, jossa valmistetaan lounaan lisäkkeet sekä salaatti. Lisäksi koulussa valmistetaan aamu- ja välipalamyyntiin tulevat tuotteet.

Työsuhteeseen otettavan tulee esittää itseään koskeva lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) tarkoittama rikosrekisteriote.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää lähettämällä CV:si ja hakemuksesi. Teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi pikaisesti.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400933
  • Tehtäväalue: Muu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sijainti: Espoo
  • Lisätietoja antaa: aluepäällikkö Sirpa Muuri, sirpa.muuri@espoocatering.fi, p. 046 877 3734 arkisin klo 9 - 15