Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.11.2020

Haemme kokenutta siivouksen PALVELUESIMIESTÄ pääkaupunkiseudulle. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa mahdollisimman pian.


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Henkilöstömme on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja aina sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Palveluesimiehenä vastaat alueen asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 8-16. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyminen edellyttää siivoustyönohjaajan ammattitutkintoa sekä vahvaa (vähintään 5 vuoden) kokemusta siivoustyönjohtotehtävistä. Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja kehittää sitä edelleen. Tehtävä edellyttää myös oman auton käyttöä.


Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme.


Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 30.11.2020. Lisätietoja tehtävästä tarvittaessa antaa aluepäällikkö Juho Selin 040 736 5459.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot