(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.9.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palvelujen monipuolistuessa ja liiketoiminnan kasvaessa heille etsitään uusia osaajia osaksi yli 3000 ammattilaisen joukkoa. Henkilöstön osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista pidetään huolta - pyrkimys on, että työntekijät työskentelevät yrityksessä tyytyväisinä ja pitkään. Myös asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa.

Toiminnan kasvaessa etsimme RTK-Palvelu Oy:lle siivouksen palveluesimiestä Turkuun!

Tehtäviisi tulee kuulumaan esimiestyön lisäksi mm. asiakaskohteiden siivouspalvelun operatiivinen suunnittelu, arjen sujuvuudesta huolehtiminen sekä lisäpalveluiden myyminen.

Hakijoilta edellytetään vahvaa siivousalan tuntemusta ja ammatillista pätevyyttä. Vaatimuksena myös hyvä kirjallinen ja puhuttu suomen kielen taito. 

Siivousteknikon erikoisammattitutkinto ja esimieskokemus sekä kiinteistönhoidon tuntemus katsotaan hakijalle eduksi.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet asiakaslähtöinen ja neuvottelu- ja yhteistyötaidot ovat vahvuuksiasi. Motivoit ja innostat tiimisi jäseniä sekä koet itsenäisen ja vastuullisen työn omaksesi. 

Valittu henkilö työllistyy suoraan sisaryrityksemme kirjoille. Kiinnostuitko? Hae paikkaa pikaisesti sillä haastattelemme jo hakuajan puitteissa.

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu #rtkpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Jaana Koivumäki
044 765 7210
jaana.koivumaki@rtkhenkilostopalvelu.fi