(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Yrjö ja Hanna kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.7.2020

Palveluesimies Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkoteihin Lahteen

Lepolankadun palvelukeskuksen ryhmäkodit tarjoavat kodin ikäihmisille Kivistönmäen alueella, aivan Lahden keskustan tuntumassa. Palvelukeskuksessa on 60 tehostetun palveluasumisen asuntoa ympärivuorokautista hoivaa tarvitseville vanhuksille. Lisätietoja Lepolankadun palvelukeskuksesta löydät osoitteesta https://yrjojahanna.fi/palvelutalot/lepolankatu/

Haemme Lepolankadulle Lahteen palveluesimiestä, joka vastaa palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon muulle henkilökunnalle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, aikaansaavaa, innovatiivista ja kehittävää otetta yrityksemme arvoja kunnioittaen, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävä edellyttää vahvaa palvelutoiminnan- sekä henkilöstöjohtamisen osaamista ja sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä johtamiskoulutusta. Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystä ikäihmisten kanssa. Valittavalla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa ja prosesseja. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelupäällikkö ja vertaistukena palvelutalojemme palveluesimiehet.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä Palvelu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon 040 457 0233. Tavoitat hänet torstaina 6.8. klo 12-13 ja torstaina 13.8. klo 14-15. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: tanja.koivisto@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 16.8.2020 täyttämällä oheinen työnhakulomake.