(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.7.2020

Haemme Hanna-kotiin Vuosaareen palveluesimiestä, joka vastaa palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon muulle henkilökunnalle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, aikaansaavaa, innovatiivista ja kehittävää otetta yrityksemme arvoja kunnioittaen, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävä edellyttää vahvaa palvelutoiminnan- sekä henkilöstöjohtamisen osaamista ja sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä johtamiskoulutusta. Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa. Valittavalla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa ja prosesseja. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelupäällikkö ja vertaistukena palvelutalojemme palveluesimiehet.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Jaana Ryynäseen 040 457 7627. Tavoitat hänet keskiviikkona 22.7. klo 10-11, tiistaina 28.7 klo 9-10 sekä 4.8. klo 9-10. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: jaana.ryynanen@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 9.8.2020 täyttämällä oheinen työnhakulomake.