(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Haemme nyt ammattitaitoista puhtauspalveluiden PALVELUESIMIESTÄ ainutlaatuiseen monipalvelukohteeseemme Tornio-Kemi alueelle. 


ISS Palveluiden tavoitteena on luoda asiakkaalle erinomainen palvelukokemus. Kokemuksen perustana on monipalveluratkaisumme, jolla vastaamme asiakkaan nimenomaiseen tarpeeseen. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuspäällikkö, jolle raportoit. 


Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössämme ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan ja annamme siihen pohjautuen arvolupauksen. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä. 


Tässä asiakkuudessa tuotamme sekä siivous, että ravintolapalveluita. Palveluesimiehenä vastaat alueen siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuden palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyrityksen edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin noin klo 7-16, mutta joustavuutta työaikojen suhteen edellytetään tarvittaessa. 


Tehtävässä menestyminen edellyttää siihen soveltuvaa koulutustaustaa (esim. teknikko tai restonomi) ja aikaisempaa kokemusta esimiestehtävistä sekä vankkaa kokemusta palvelualalta.  Tehdasympäristön erityispiirteiden tuntemus helpottaa sinua työssäsi. Hallitset taloushallinnon perusteet ja omaat perus IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen osaamista, ruotsi katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta.                                                                                                                                                    


Tarjoamme tueksesi ammattitaitoisen tiimin ja osaavan organisaation tuen sekä mahdollisuuksien urapolun yrityksessä, joka panostaa henkilöstönsä kouluttamiseen ja ammatilliseen kehittämiseen. Tule mukaan kanssamme rakentamaan maailman parasta palveluorganisaatiota!


Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.7.2020.