(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2020

Haemme nyt korvauspalveluihin palveluesmiestä vastaamaan korvaustiimin lähiesimiestyöstä. Korvaustiimeissä käsitellään eri korvauslajienvahinkoja monikanavaisesti. Tehtävässä viet strategian mukaisia muutoksia läpi positiivisella otteella. Korvaustiimin lähiesimiehenä valmennat ja sparraat tiimin jäseniä onnistumaan tehtävässään. Varmistat toimintamallien noudattamisen ja osallistut niiden kehittämiseen korvauspalvelussa. Vastaat tiimin ja sen henkilöiden tavoitteellisesta tekemisestä.


Odotamme sinulta

- Innostusta ja innostamista – sinulla on kykyä ajatella uudella tavalla ja ottaa muut mukaan aktiiviseen toiminnan kehittämiseen
- Kokemusta esimiestyöstä ja näyttöjä valmentavasta johtamistyylistä
- Asiakas on sinulle ykkönen – lähestyt asiakaslähtöisesti toimintamalleja ja toiminnan kehittämistä
- Loistat yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla
- Haet ja edellytät ratkaisuja sekä tuloksellisuutta
- Vakuutusalan kokemusta sekä tehtävässä menestymistä edesauttaa korvauspuolen kokemus

Tarjoamme sinulle

itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huippuporukan esimiehenä. Kanssamme pääset vaikuttamaan kehittämään korvauspalvelua ja käyttämään esimiesosaamistasi keskeisessä roolissa korvauspalveluissa sekä rakentamaan uudistuvaa Pohjantähteä, jossa sinua odottaa kiva porukka vakuutusalan ammattilaisia. Meillä Pohjantähdessä on tärkeää, että töissä on kivaa ja jokainen ottaa vastuun kantaa kortensa yhteiseen kekoon.

Lähetäthän hakemuksesi, cv:n ja palkkatoiveesi alla olevan jatka -painikkeen kautta 15.6.2020 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa korvauspalveluiden palvelujohtaja Elisa Mattila, p. 020 7634 090, elisa.mattila@pohjantahti.fi tai korvausjohtaja Minna Kiiso ajalla ma 8.6. klo15-17 ja pe 12.6. klo 14.30-16.30, p. 050 3476 501, minna.kiiso@pohjantahti.fi.

Haethan pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana! Tehtävään valittavalta edellytetään puhtaita luottotietoja. Säilytämme hakemuksia liitteineen 18kk ajan.

Maltamme tuskin odottaa kuulevamme sinusta!

Ai mikä Pohjantähti? Vakavarainen, vakuutusalan konkari jo alalla 125-vuotta. Voimakkaasti uudistuva, ketterä ja kehittyvä, asiakkaiden omistama keskinäinen vakuutusyhtiö. 28 toimistoa eri puolilla Suomea, ja yli 400 ammattilaista asiakkaiden avuksi, joista 8 Juhaa, 6 Hannaa ja 5 Jania. Yksi Pohjantähti, ja kaikki sen puolesta - työskentelyä vastuullisesti, mutta huumorilla ja yhteistyöllä asiakkaan parhaaksi #ihmisenkokoinenvakuutusyhtiö. Tutustu tästä yhtiöömme, uratarinoihimme ja henkilöstökertomukseen.