(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Projektivoima Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

TYÖNKUVAUS

Etsimme kasvavaan Projektivoiman joukkoomme rakennusalan näköalapaikalle Palveluesimiestä, työskentelemään toimistoomme Helsinkiin! Työssäsi pääset näkemään rakentamisen henkilöstöpalveluliiketoimintaa, sekä työskentelemään luotettavan toimialan parissa. Pääset osaksi erilaisia työtehtäviä sekä projekteja ja tehtävissäsi hyvin suoriuduttuasi voit edetä urallasi moneen suuntaan.

MITÄ HALUAMME SINULTA?

Etsimme tiimiimme asiakaspalvelualttiita, energisiä, sosiaalisia, oma-aloitteisia sekä ahkeria persoonia, joilla on aito halu kehittää itseään, intoa oppia uutta ja motivaatiota saada lisää kokemusta myynnistä. Rakennusalan koulutus ja/tai vankka kokemus rakennusalasta on vaatimuksena. Koulutuksena käy mainiosti viimeisen vuoden rakennusinsinööri-opiskelija tai juuri valmistunut rakennusinsinööri. Myös talotekniikan koulutus sopii meille mainiosti! Kokemuksena katsomme eduksi työmaakokemuksen.

MITÄ TARJOAMME SINULLE?

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsuhteen, mahtavat työkaverit, kattavan perehdytyksen ja koulutuksen sekä kilpailukykyisen palkan. Motivoituneiden ja taidokkaiden myyjien on myös mahdollista edetä ja kehittyä urallaan. Meillä saat paljon vapautta suunnitella työsi tekemistä ja perehdytysjakson jälkeen myös etätyö osana muuta työaikaa on mahdollista.

Jos olet henkilö, joka nauttii tuloshakuisista myyntitehtävistä, on työkaverina kannustava sekä positiivinen ja sinulla on itsenäinen sekä rohkea työote, olet juuri etsimämme henkilö! Älä siis epäröi vaan vakuuta meidät hakemuksellasi ja liity osaksi kasvavaa sekä menestyvää tiimiämme!

Lisätietoja tehtävästä antaa Liiketoimintajohtaja Tomi Käiväräinen, +358 45 172 5589, tomi.kaivarainen@projektivoima.fi. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen: tomi.kaivarainen@projektivoima.fi 12.6.2020 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja haastattelemme jo hakuaikana, joten ole nopea!