(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020

Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko auttaa asiakasta itsenäisen elämän rakentamisessa ja olla mukana hänen arkensa isoissa ja pienissä hetkissä?

Meillä ihminen kohdataan ihmisenä ja arki rakennetaan asiakkaan kanssa yhdessä.

 

Haemme PALVELUESIMIESTÄ johtamaan Aspa-koti Mantelin ja Aspa-koti Koivurinteen toimintaa. Manteli tarjoaa tehostettua palveluasumista aivovammaisille henkilöille ja Koivurinteessä tarjoamme tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille.

Mitä palveluesimiehen työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Palveluesimiehenä olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotiesi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä.  

Onnistuminen tehtävässä edellyttää sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta myös johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Olet oma-aloitteinen organisoija sekä itsenäinen päätöksentekijä. Haluat kehittyä työssäsi ja kehittää myös tiimisi työtä yhdessä heidän kanssaan. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita, mutta se ei ole ristiriidassa sen kanssa, että henkilöstö voi hyvin ja kokee työnsä mielekkäänä.

Koulutustaustan osalta edellytämme sinulta vähintään sote-alan ammattikorkeakoulu- tai opistotason tutkintoa (esim. sairaanhoitaja tai sosionomi) ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin.

Alan työkokemusta tehtävässä edellytetään vähintään kolme vuotta, esimiestyön kokemusta vähintään kolme vuotta, josta ainakin vuoden kokemus tulee olla mielenterveys- ja päihdetyöstä.  

 

Miksi hakea töihin juuri Aspa Palveluille?

Kunnioitamme ihmisiä ja haluamme auttaa heitä tunnistamaan ja kehittämään vahvuuksiaan – oli kyseessä sitten asiakas tai työntekijä. 

Meille töihin hakemalla pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä. Esimiehesi tukee sinua työssäsi ja saat mahdollisuuden myös ylläpitää ja kehittää osaamistasi. Jos et jotain osaa, työyhteisö ja asiakkaat auttavat sinua oppimaan.

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-päivillä.

 

Kiinnostuin työstä! Miten toimin?

Jos tämä kuulostaa näköiseltäsi työpaikalta, lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen hr@aspa.fi viimeistään 19.4.2020. Tuo hakemuksessasi selkeästi esiin se, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Mari Nikkolalta to 2.4. klo 14.00 -16.00 sekä ti 7.4. klo 9.00 – 11.00 p. 044 7165735/ mari.nikkola@aspa.fi.

 

Tervetuloa Aspaan!