(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.2.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Heidän palveluksessa on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaiden joukossa ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti RTK-Palvelun arvoissa. Kattavat ja sertifioidut palvelut takaavat laadukkaan lopputuloksen. RTK-Palvelulle asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko tulosorientoitunut siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esimiestehtävässä? Langat eivät putoa käsistäsi kiireenkään keskellä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt sisaryrityksemme kasvavaan joukkoon Tampereelle uutta PALVELUESIMIESTÄ!

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet vastaamaan asiakaskohteiden siivouspalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivousalalta, työnjohdollisista tehtävistä sekä asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Hakemamme henkilön tulee kyetä kommunikoimaan vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi ja aidosti viihtyä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävänkuvan keskiössä ovat myös vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky toimia itseohjautuvassa esimiesroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön moraalista - esimerkillä johtaminen ja alaisten motivoiminen ovat osa päivittäistä tekemistä.  Hakijan eduksi luetaan kiinteistöalan ammattitutkinto.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

RTK-Palvelu pitää huolta henkilöstönsä osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa - pyrkimys on, että työntekijät työskentelevät yrityksessä tyytyväisinä ja pitkään.

Valittu henkilö työllistyy suoraan asiakasyrityksen kirjoille. RTK-Palvelun työntekijänä saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut. 

Kiinnostuitko? Hae paikkaa kotisivuillamme!

Jäikö kysyttävää? Ota yhteyttä Janneen: (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 10-15).

#montasyytäinnostua #rtkhenkilöstöpalvelu

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Janne Malmisaari
Rekrytointivastaava/markkinointiassistentti
044 412 4637
janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi