Palveluesimies
Yrjo ja Hanna kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

Haemme Nummelan Katajakotiin palveluesimiestä, joka vastaa palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon muulle henkilökunnalle.

Odotamme sinulta vankkaa kokemusta esimiestyöskentelystä. Tehtävässä menestyminen edellyttää itsenäistä, aikaansaavaa, innovatiivista ja kehittävää otetta yrityksemme arvoja kunnioittaen, hyvää yhteistyö- ja organisointikykyä sekä kokonaisuuksien hallintaa. Tehtävä edellyttää vahvaa palvelutoiminnan- sekä henkilöstöjohtamisen osaamista ja sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa sekä johtamiskoulutusta. Lisäksi edellytämme kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa. Valittavalla henkilöllä tulee olla tartuntatautilain 48§:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme itsenäisen ja haastavan tehtäväkentän hyvässä työyhteisössä sekä osaavien työtovereiden tuen. Pääset mukaan kehittämään yksikön toimintaa ja prosesseja. Meillä mielipiteelläsi on aidosti väliä, pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme kehitysideoiden pohjalta. Yrjö ja Hanna Kotien arvot eettisyys, kohtaaminen ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena on palvelupäällikkö ja vertaistukena palvelutalojemme palveluesimiehet.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelupäällikkö Marjaana Niemiseen tiistaina 18.2. klo 8-10 tai perjantaina 21.2. klo 14-16 numerosta 040 457 1381. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse marjaana.nieminen@yrjojahanna.fi. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 29.2.2020 täyttämällä oheinen hakulomake.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1341171
  • Tehtäväalue: Johtotehtävät, Terveydenhuolto/sosiaaliala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Vihti
  • Lisätietoja antaa: palvelupäällikkö Marjaana Nieminen tiistaina 18.2. klo 8-10 tai perjantaina 21.2. klo 14-16 numerosta 040 457 1381, marjaana.nieminen@yrjojahanna.fi.