(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2020
Toimenkuva
Kiinteistöpalvelualalla toimiva asiakkaamme etsii palveluesimiestä, siivouspalvelun ammattilaista, jolla on kokemusta ja näyttöä vastuullisista esimiestehtävistä. Sairaalaympäristön tuntemus on eduksi. Työ sijaitsee Turussa, on vakituinen ja kokoaikainen.  

Palveluesimiehenä vastaat oman palvelualueesi tuloksellisesta toiminnasta. Toimit lähiesimiehenä kaikille alueesi siivoojille. Vastaat palvelualueesi henkilöstön johtamisesta, perehdyttämisestä, osaamisen varmistamisesta sekä laadunvalvonnasta. Tehtäviisi kuuluu mrös työtehtävien organisointi sekä muut henkilöstöhallinnan tehtävät. Huolehdit sijaisjärjestelyt ja avaintenhallinnan. Tehtävänkuvaa on jonkun verran mahdollista myös räätälöidä osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaisesti. Työ on 2-vuorotyötä ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä
Odotamme sinulta
Useamman vuoden kokemusta siivouspalveluiden tuottamisesta, esimiestehtävistä sekä alalle soveltuvaa koulutusta, osaamista henkilöstöjohtamisesta ja kykyä toimia muutostilanteissa. Sinulla on hyvä paineensietokyky, kykyä organisoida ja saada asiat tapahtumaan. Olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on asenne kohdallaan. Asiakaspalvelu ja asiakastyytyväisyyden kasvattaminen on sinulle must juttu. Osaat motivoida ja omalla ohjaustaidoillasi ratkaiset päivittäiset haasteet yhdessä sinua tukevan työyhteisön kanssa. Työn sujuvuuden varmistamiseksi edellytämme ajokorttia ja oma auto on eduksi. Perus atk-taidot tulisi olla myös hallussa.
Koulutus ja työkokemus
Tarjoamme mielenkiintoisen työympäristön kasvavassa paikallisessa yrityksessä. Tule tekemään siistiä jälkeä tehokkaasti, vastuullisesti ja aina asiakkaan ympäristöä kunnioittaen. Annamme tilojen lisäksi myös tekijöidemme loistaa.
Muut tiedot
Mikäli palveluesimiehen monipuoliset työtehtävät kiinnostavat ja uskot olevasi oikea henkilö vahvistamaan asiakkaamme siivouspalveluiden tiimiä, jätä hakemus ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pikaisesti, kuitenkin viimeistään 24.2.2020 mennessä. Voit jättää hakemuksen oheisen linkin kautta tai osoitteeseen sari.europaeus@eezy.fi otsikolla Palveluesimies.

Lisätietoja tehtävästä antaa Sari Europaeus 050-4677729


Me Eezyllä haluamme sinut töihin, jätä hakemuksesi nopeasti.
Täytä lomakkeen tiedot ja liitä CV:si tai muita dokumentteja lomakkeen pohjalle.

www.vmp.fi
www.eezygroup.fi
Kesto
Vakituinen
Lisätietoja
Sari Europaeus, sari.europaeus@eezy.fi, 050 4677729
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 26.02.2020 mennessä.