PALVELUESIMIES
Kirkkohallitus / Kirkon palvelukeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2020

Haemme Kirkon palvelukeskuksen Oulun toimipaikkaan toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen

PALVELUESIMIESTÄ

Olet palveluhenkinen palkkahallinnon ammattilainen ja sinulla on luontaista taipumusta esimiestehtäviin. Olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja. Pystyt palvelemaan asiakkaitamme suomen kielen lisäksi tarvittaessa myös ruotsiksi. Sinulla on kiinnostusta toiminnan kehittämiseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Etsimme joukkoomme innostunutta, joustavaa ja asiakaspalvelulähtöistä ammattilaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja ohjata palveluprosesseja. Tartut ennakkoluulottomasti ja päämäärätietoisesti vaativampiinkin haasteisiin.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu mm.:
- Palveluprosessin johtaminen ja asiantuntijatiimien lähiesimiehenä toimiminen
- Palvelujen laadun ja tehokkuuden parantaminen
- Jatkuva palveluprosessien kehitys sekä järjestelmäkehitystarpeiden tunnistaminen
- Yhteistyö asiakkaiden ja muiden toimijoiden kanssa
- Työntekijöiden osaamisen kehittäminen

Edellytämme:
- Soveltuvaa ammatillista koulutusta/tutkintoa (tradenomi)
- Palkkahallinnon osaamista
- Kokemusta lähiesimiestyöstä
- Asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- Kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
- Kommunikointi- ja tiimityötaitoja
- Innostuneisuutta uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
- Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Tarjoamme työnantajana kehittyvän ja innostavan työyhteisön. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat laadukkaammin ja tehokkaammin. Pääset kehittämään ammatillista osaamistasi palvelukeskuksen monipuolisissa työtehtävissä.

Työsuhde alkaa 1.4.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukaan (peruspalkka 2 941,95 €/kk sisältäen vaativuusosaa 245,07 €/kk). Lisäksi maksetaan kokemuslisää, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen. Tehtävän alussa noudatetaan 6 kuukauden koeaikaa.

Kirkkohallitukselle osoitetut hakemukset liitteineen tulee toimittaa sähköisen rekrytointipalvelun kautta osoitteeseen https://evl.fi/rekry viimeistään perjantaina 28.2.2020 klo 16 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella ti 11.2 klo 9-10, to 20.2. klo 9-10 ja ti 25.2 klo 12-13 palvelupäällikkö Hanna Kokolta, puh. 040 688 1428, hanna.kokko(at)evl.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot