(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.1.2020

RTK-Palvelu Oy on suomalainen kiinteistöpalvelujen erikoisosaaja jo yli 45 vuoden kokemuksella. Palveluksessamme on 3 000 ammattilaista, jotka huolehtivat erilaisista kiinteistöistä ja liikennevälineistä maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla. Asiakkaitamme ovat niin teollisuusyritykset, hotellit, laivat, satamat kuin vaativat liikekiinteistötkin. Asiakaskeskeisyys ja jatkuva kehittäminen näkyvät vahvasti arvoissamme. Kattavat ja sertifioidut palvelumme takaavat laadukkaan lopputuloksen. Meille asiakaskokemus on aina tärkein!

Oletko tulosorientoitunut siivousalan osaaja, joka viihtyy vastuullisessa esimiestehtävässä? Langat eivät putoa käsistäsi kiireenkään keskellä? Saatat olla juuri etsimämme henkilö!

Etsimme nyt kasvavaan joukkoomme PK-seudulle uusia PALVELUESIMIEHIÄ!

Siivouksen esimies- ja ohjaustehtävissä tulet vastaamaan asiakaskohteidemme siivouspalveluiden operatiivisesta suunnittelusta ja sujuvuudesta.

Hakemamme tekijä on aidosti palveluhenkinen, asiakaslähtöinen ja viihtyy ajoittain kiireisessäkin työympäristössä organisoiden työnsä tehokkaasti - unohtamatta timanttista ongelmanratkontakykyä!

Tehtävissä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta siivousalalta, työnjohdollisista tehtävistä sekä asiakkuuksien tuloksellisesta johtamisesta. Hakemamme henkilön tulee kyetä kommunikoimaan vaivatta niin suomeksi kuin englanniksi ja aidosti viihtyä monikulttuurisessa työympäristössä.

Tehtävänkuvan keskiössä ovat myös vahvat vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot sekä kyky toimia itseohjautuvassa esimiesroolissa, jossa vastaat osaltasi myös henkilöstön moraalista - esimerkillä johtaminen ja alaisten motivoiminen ovat osa päivittäistä tekemistä.  Hakijan eduksi luetaan kiinteistöalan ammattitutkinto.

Työt alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan, palkkaus kiinteistöpalvelualan TES/sopimus.

Pidämme huolta henkilöstömme osaamisen kehittämisestä sekä työhyvinvoinnista. RTK:n urapolut antavat henkilöstölle monipuoliset mahdollisuudet kouluttautua työn ohessa - pyrimme siihen, että työntekijämme työskentelevät meillä tyytyväisinä ja pitkään.

Työntekijänämme saat käyttöösi kattavat konsernityrityksen henkilöstöedut.


Kiinnostuitko? Hae paikkaa jo tänään ja liity kasvavaan joukkoomme!


Lisätietoja tehtävään liittyen antaa RTK-Henkilöstöpalvelu Oy:n rekrytointivastaava Janne Malmisaari (janne.malmisaari@rtkhenkilostopalvelu.fi / 044 412 4637, puhelintiedustelut arkisin klo 12-14).