(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.10.2019
Tässä on mahdollisuus, jota ei kannatta ohittaa!

Haemme nyt siivouspalvelun ammattilaista PALVELUESIMIEHEN tehtävään Helsinkiin, merkittävään ja pitkäaikaiseen asiakaskohteeseemme, jossa sinua odottaa hyvin sitoutunut ja ammattitaitoinen henkilöstö.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Palveluesimiehenä vastaat yhden suuren asiakkuuden siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työaika sijoittuu arkipäiville kello 6-18. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.


Tehtävässä menestyminen edellyttää siivousalan koulutusta ja vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä. Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Eduksi katsomme B-ajokortin ja kokemuksen siivouspalveluista terveydenhuollon kohteissa.


Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Saara Peuraniemi 050 568 7931. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.11.2019. Tehtävä alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin mahdollisimman pian.