(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2019

Haemme Espoossa sijaitsevaan Aspa-koti Villa Huviin

PALVELUESIMIESTÄ

 

​Aspa-koti Villa Huvi tarjoaa tehostettua asumispalvelua 15 kehitysvammaiselle nuorelle aikuiselle. Asukkailla on laajat ja moninaiset hoivan, hoidon ja kuntoutumisen tarpeet. Vastaamme näihin tarpeisiin henkilökeskeisellä ja kuntouttavalla toimintatavalla. Villa Huvissa eletään kodikkaasti ja harrastetaan paljon. Omais- ja tilaajayhteistyö on tiivistä, kanssasi työskentelevät osaavat, koulutetut ammattilaiset.

 

Nykyinen Villa Huvin esimies siirtyy uusiin haasteisiin toiselle paikkakunnalle ja kutsumme Sinut sote-alan ammattilainen jatkamaan hänen loistavaa työtään.

TARJOAMME SINULLE esimiestyön kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, kilpailukykyisen palkan, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä oman esimiehesi tuen työssäsi.

Henkilöstön työhyvinvointi on meille Aspassa tärkeää, hyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemmilla työterveyshuollon palveluilla.

 

ODOTAMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan AMK- tutkintoa ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, riittävää johtamistaitoa ja alan työkokemusta. Lisäksi edellytämme sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan.

Menestyminen tehtävässä edellyttää itsenäistä työotetta, kykyä organisoida ja hallita kokonaisuuksia. Työssä tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja, verkostoitumiskykyä ja halua toimintaympäristön jatkuvaan seurantaan. Tarvitset myös talousosaamista ja IT-taitoja sekä halua ja kykyä omaksua uusia ohjelmia ja käyttää niitä.

Palveluesimiehenä olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä.  Olet tietoinen, että toiminnan tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita, mutta se ei ole ristiriidassa sen kanssa, että asiakkaat ja henkilöstö voivat hyvin, ja henkilöstö kokee työnsä mielekkääksi.  Haluat kehittyä työssäsi ja myös kehittää henkilöstöstäsi tiimin, joka syttyy uusista haasteista.  

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus sopimuspalkka.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 23.10. klo 12.00–15.00 palvelupäällikkö Tuula Helle-Kuusjoelta, tuula.helle-kuusjoki@aspa.fi / puh. 044 782 7003.

 

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen sähköpostilla osoitteeseen hr@aspa.fi viimeistään 3.11.2019. 

Lisääthän hakemusta lähettäessäsi viestin aihekenttään "Palveluesimies, Villa Huvi".

 

Tervetuloa Aspaan!