(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme energistä ja itsenäiseen työhön kykenevää PALVELUESIMIESTÄ vastaamaan elintarvikehygieniasta asiakkuudessamme Säkylässsä.

ISS Elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden siivouspalveluihin ja tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Palveluesimiehenä  vastaat elintarvikekohteiden korkeahygieenisen siivouksen palvelutuotannon suunnittelusta, toimivuudesta ja kannattavuudesta sekä asiakasyhteistyöstä. Johdat ja ohjaat oman palvelutiimisi työtä, ja tässä roolissa tehtävässä korostuu kykysi taloudelliseen  ja laadulliseen johtajuuteen. Kehität ja syvennät tiimisi kanssa asiakkuussuhdetta, mikä edellyttää vahvaa asiakkuus- ja henkilöstöjohtamisen osaamista. Toimintatyylisi on samanaikaisesti joustavaa ja jämäkkää, analysoivaa ja ennakoivaa. Olet vahva yhteistyötaidoiltasi etkä pelkää tuoda esille omia näkemyksiäsi.

Edellytämme sinulta vahvaa kykyä johtaa sekä ihmisiä että asioita. Tiimisi työskentelee pääasiallisesti yöaikaan, jonka vuoksi esimiestyötä tehdään sekä päivä- että yövuorossa ja ajoittain viikonloppuisinkin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla tulee erittäin vankka elintarviketeollisuuden osaaminen sekä aiemman kokemuksen kautta. Olet oma-aloitteinen, positiivinen ja joustava, asenteeltasi tulosorientoitunut ja tavoitteisiin pyrkivä. Omaat hyvät IT-taidot ja kykenet oppimaan uusien ohjelmistojen käytön suhteellisen nopeasti.  Englanninkielen taito on tehtävässä edellytys, koska sinun tulee kyetä johtamaan monikulttuurisen tiimin toimintaa. Tehtävän hoitaminen vaatii myös oman auton käyttömahdollisuutta. Korvaamme oman auton käytön työaikana.

Tarjolla on siis osaavalle, hyvällä asenteella varustetulle henkilölle itsenäinen ja haastava tehtäväkenttä, mutta ennen kaikkea monipuolinen näköalapaikka ISS Palveluiden merkittävien avainasiakkuuskohteiden parissa. Työssäsi raportoit asiakkuuspäällikölle

Täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 27.10.2019 oheisen linkin kautta.