(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.10.2019

Haemme Kouvolassa sijaitseviin Aspa-koti Rantakoivuun ja Aspa-koti Jokiuomaan

PALVELUESIMIESTÄ

Aspa-koti Rantakoivu tarjoaa tehostettua palveluasumista, palveluasumista, intervalli-asumista ja tuettua asumista kehitysvammaisille henkilöille. Aspa-koti Jokiuoma tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille sekä erityistä tukea tarvitseville nuorille. Jokiuoma tuottaa myös henkilökohtaista apua.

 

TARJOAMME SINULLE kilpailukykyisen palkan, työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä palvelupäällikkönä toimivan lähiesimiehesi tuen työssäsi.

Henkilöstön työhyvinvointi on meille Aspassa tärkeää, hyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemmilla työterveyshuollon palveluilla.

ODOTAMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan opisto-/ ammattikorkeakoulututkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä riittävä johtamistaitoaa ja alan työkokemusta. Lisäksi edellytämme sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan.

 

Palveluesimiehenä olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotiesi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Pääset tuottamaan ja kehittämään palvelua yhdessä oman tiimisi kanssa. 

Onnistuminen tehtävässä edellyttää sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Odotamme, että olet oma-aloitteinen organisoija ja itsenäinen päätöksentekijä. Haluat kehittyä työssäsi ja myös kehittää tiimistäsi joukkueen, joka syttyy uusista haasteista. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena ovat vaikuttavat ja taloudellisesti kannattavat palvelut, mutta se ei ole ristiriidassa sen kanssa, että asiakkaat sekä henkilöstö voivat hyvin ja henkilöstö kokee työnsä mielekkäänä.

 

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus sopimuspalkka.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä 21.10.2019 klo 11.00 - 14.00 palveluesimies Tiina Apajasaarelta, p 040 8245459 / tiina.apajasaari@aspa.fi

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 24.10.2019 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hr@aspa.fi. 

Haastattelut pyrimme järjestämään 29.10.2019 Kuusankoskella.

 

Tervetuloa Aspaan!