(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Kirkkohallitus

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.9.2019

Haemme Kirkon palvelukeskuksen, Oulun toimipaikka, vakinaiseen työsuhteeseen

Palveluesimiestä

Olet palveluhenkinen talous- ja/tai palkkahallinnon ammattilainen ja sinulla on luontaista taipumusta esimiestehtäviin. Olet luonteeltasi positiivinen ja hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettu tiimipelaaja, jolla on kiinnostusta toiminnan kehittämiseen sekä oman asiantuntijuuden kasvattamiseen nopeasti muuttuvassa toimintaympäristössä.

Etsimme joukkoomme innostunutta, joustavaa ja hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa ammattilaista. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä toimia tavoitteellisesti ja ratkaisukeskeisesti sekä kykyä hallita kokonaisuuksia ja ohjata palveluprosesseja. Sinua kuvaa termit asiakaspalvelulähtöinen ja aikaansaava. Tartut ennakkoluulottomasti ja päämäärätietoisesti vaativampiinkin haasteisiin.

Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu mm.:
- Palveluprosessien johtaminen ja asiantuntijatiimien lähiesimiehenä toimiminen
- Palvelujen laadun ja tehokkuuden parantaminen
- Jatkuva palveluprosessien kehitys sekä järjestelmäkehitystarpeiden tunnistaminen
- Yhteistyö asiakkaiden ja muiden toimijoiden kanssa
- Työntekijöiden osaamisen kehittäminen

Edellytämme:
- Soveltuvaa ammatillista koulutusta/tutkintoa (esim. tradenomi)
- Asiakaslähtöistä ajattelua sekä kykyä hoitaa asiakassuhteita
- Kykyä itsenäiseen ja vastuulliseen työskentelyyn
- Kommunikointi- ja tiimityötaitoja
- Innostuneisuutta uuden oppimiseen ja itsensä kehittämiseen
- Hyvää kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa

Odotamme taloushallintoon sijoittuvalta palveluesimieheltä taloushallinnon ja/tai henkilöstöhallinnon ymmärrystä. Lisäksi arvostamme kokemusta esimiehenä toimimisesta.

Tarjoamme työnantajana kehittyvän ja innostavan työyhteisön. Etsimme jatkuvasti uusia toimintatapoja tehdä asiat laadukkaammin ja tehokkaammin. Pääset kehittämään ammatillista osaamistasi palvelukeskuksen monipuolisissa työtehtävissä. Olemme savuton työpaikka.

Työsuhde alkaa 1.1.2020 tai sopimuksen mukaan. Tehtävän palkkaus määräytyy Kirkon yleisen virka- ja työehtosopimuksen vaativuusryhmän 601 mukaan, lisäksi maksetaan vuosisidonnaista palkanosaa, joka perustuu valitun henkilön työkokemukseen (kokonaispalkkaus 2941,95 - 3383,24 e/kk). Ennen tehtävän vastaanottamista on valitun esitettävä hyväksyttävä todistus terveydentilastaan. Tehtävässä sovelletaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Hakemukset pyydämme 30.9.2019 klo 15 mennessä sähköisen rekrytointipalvelumme https://evl.fi kautta.

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella to 12.9., ti 17.9 tai ma 23.9. klo 9-11 palvelupäällikkö Hanna Kokolta, puh. 040 688 1428, hanna.kokko(at)evl.fi