(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Spesio

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.7.2019

Hei sinä! Olisitko sinä etsimämme henkilö? Haemme Spesion Vantaan yksikköön palveluesimiestä määräaikaiseen työsuhteeseen. Työt alkavat mahdollisimman pian ja jatkuvat aluksi 31.12.2019 saakka. Työ jatkuu mahdollisesti tämänkin jälkeen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisen toimijan parissa. Palveluesimiehenä toimit yksittäisten henkilökohtaisten avustajien lähiesimiehenä ja mahdollistat heidän laadukkaan ja itsenäisen työn toteutumisen. Esimiestyön lisäksi tehtäviisi kuuluu mm. henkilökohtaisten avustajien välitys, avustajien työsopimusasioiden hoitaminen sekä asiakkaiden ohjaus ja neuvonta. Osallistut Spesion tunnettuuden kasvattamiseen. Tarjoamme myös esimiehen ja organisaation tuen työssä, laajennetun työterveyshuollon koeajan jälkeen, mahdollisuuden vaikuttaa omiin työaikoihin sekä ePassi-etuuden (kulttuuri ja liikunta) tehdyn työmäärän mukaan!

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosionomin (AMK) tutkintoa. Lisäksi odotamme, että olet yhteistyötaitoinen, sinulla on vahvat vuorovaikutus- ja organisointitaidot. Oma-aloitteellisuudesta, järjestelmällisyydestä ja hyvistä it-taidoista on hyötyä työssä menestymisessä. Etsimme iloista tekijää, joka antaa omalla persoonallaan panoksensa Spesion työyhteisön ja asiakkaiden hyväksi. Työn tempo on vaihtelevaa ja sinun tulee pystyä reagoimaan muuttuvaan työtilanteeseen nopeasti. Koska työ sisältää paljon asiakaskäyntejä Vantaan alueella, on oma auto välttämätön. 

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, teethän siis meille nopeasti hakemuksesi! Työssä sovelletaan yksityisen sosiaalipalvelualan TES:siä, palkkaus palkkaluokka G25 mukaan. Työtä on 38 tuntia ja 50 minuuttia viikossa ja se sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville toimistoaikaan.

Spesio on osa valtakunnallista Honkalampi-konsernia. Spesio tuottaa avustus- ja hoivapalveluita, tavoitteenaan tuoda apua arjen hetkiin, jotta jokainen meistä voi elää omanlaistaan elämää. Spesio välittää avustajia lyhyt- ja pitkäkestoiseen tarpeeseen. Toimipisteitä Spesiolla on Joensuussa, Kuopiossa ja Vantaalla. Lue lisää www.spesio.fi

Henkilön rekrytoinnista vastaa Ehta Henkilöstöpalvelut, lisätietoja tehtävästä: ehtahenkilostopalvelut@hl-s.fi