(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Kaarea OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.6.2019

Haemme sinua palveluesimieheksi Kaarean siivouspalveluihin terveydenhuollon ja sosiaalipalvelujen kohteisiin.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen vaihtelevan työympäristön, jossa työskentelet lähellä asiakasta ja omaa henkilöstöäsi. Olet kiinnostunut hygieniavaatimuksista ja innostunut kehittämään siivoustyötä sekä oman henkilöstösi osaamista toimintaan ja tiloja koskevissa muutoksissa. Vastaat oman palvelualueesi johtamisesta ja asiakkuuksista, henkilöstösi onnistumisesta sekä palvelusopimuksen mukaisen laadun ja hygienia toteutumisesta.

Tehtävissä menestyminen edellyttää sinulta innostusta ja halua oppia uutta sekä esimieskokemusta puhtauspalvelualalta ja alan tutkintoa. Meille tärkeää on, että teemme työtä arvojemme mukaisesti - yhdessä, paremmin ja sydämellä.

Odotamme, että nautit työstä ihmisten kanssa ja olet valmis jakamaan omaa osaamistasi muille.  Aiempi esimieskokemus terveydenhuollon ja/tai sosiaalipalveluiden työkohteista on sinulle eduksi.

Ihmisenä olet aktiivinen, organisointikykyinen ja pidät tiimityöskentelystä. Omilla taidoillasi ja päättäväisyydelläsi pystyt selvittämään päivittäiset haasteet oman työporukkasi ja työyhteisön tuen avulla. Osaat motivoida ja innostaa henkilöstöäsi. Työn sujuvuuden varmistamiseksi edellytämme sinulta ajokorttia ja mahdollisuutta oman auton käyttöön.

Me Kaareassa haluamme antaa ihmisille mahdollisuuden parempaan. Se tarkoittaa tietysti parempaa siivousta, ruokaa ja kiinteistönhoitoa, mutta myös parempaa ja turvallisempaa työpaikkaa, parempia suhteita asiakkaisiin ja kumppaneihin sekä parempaa palvelua asiakkaillemme.

Puhtaus on monen tekijän summa, mutta ennen kaikkea puhtaus syntyy ammattilaisten tekemästä työstä. Meidän osaava henkilöstömme huolehtii siitä, että tiloissa on puhdasta, hygieenistä ja turvallista. Varmistamme ja huolehdimme siivouksen avulla erilaisten asiakasryhmien ja kiinteistöjen asettamat tarpeet.

Tarjoamme antoisan työn kasvavassa yhtiössä sekä AVAINTA TES:n mukaiset vuosilomaedut.

Hae meille ja täytä sähköinen hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera.