(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.5.2019

Haemme nyt siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Helsinkiin vastaamaan Laatutakuun omatuotannosta.


Suomen Laatutakuu Palvelut Oy on valtakunnallinen siivous- ja kiinteistöhoitoalan franchisingtoimintaan erikoistunut yritys, joka on perustettu 1993. Ketjuun kuuluu noin 140 tehokasta ja motivoitunutta ammattilaista, jotka toimivat itsenäisinä Laatutakuu-yrittäjinä. Olemme erikoistuneet pienten ja keskisuurten yritysten, sekä asuinkiinteistöjen palvelemiseen. Suomen Laatutakuu Palvelut on osa ISS Palvelut -konsernia.


Laatutakuun omatuotannon palveluesimiehenä olet osa franchisingkeskusta ja vastaat alueesi asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta yhteistyössä tiimisi, alueen Laatutakuu – yrittäjien sekä eri sidosryhmien kanssa. Päivittäisessä työssäsi olet yhteydessä asiakkaisiin, tuet alueen myyntiorganisaatiota ja koordinoit yksikön toimintaa varmistaen asiakkaillemme erinomaisen laadun niin palvelun kuin puhtauden osalta. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva ja työaika on arkisin klo 8.00 – 16.00, mutta mahdollistamme joustavan työskentelyn.


Työtehtävässä menestyminen edellyttää innostunutta otetta toimitilapalveluiden johtamiseen, hyviä yhteistyötaitoja, kykyä vaatia ja valmentaa, sekä vahvaa halua kehittää omaa osaamistaan. Edellytämme hakijalta aiempaa esimieskokemusta. Katsomme eduksi soveltuvan koulutustaustan (esim. tradenomi, restonomi tai ammatillinen koulutus toimitilapalvelualalta). Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa, ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Katsomme eduksi myös aiemman kokemuksen siivouspalveluiden palvelutuotannon johtamisesta.


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.5. Lisätietoja tehtävästä antaa ketju- ja kehityspäällikkö Veli-Pekka Kortelainen 040 744 9584.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ - ISS on savuton työpaikka -