Palveluesimies
Aspa Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.5.2019


Haemme Helsingissä sijaitseviin Aspa-koti Koralliin ja Aspa-koti Simpukkaan

PALVELUESIMIESTÄ

kokoaikaiseen vakituiseen työsuhteeseen. Aspa-kodit Koralli ja Simpukka tarjoavat tehostettua palveluasumista vaikea- ja aivovammaisille henkilöille.

 

TARJOAMME SINULLE kilpailukykyisen palkan, työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä lähiesimiehen tuen työssäsi.

Henkilöstön työhyvinvointi on meille Aspassa tärkeää, hyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemmilla työterveyshuollon palveluilla.  

ODOTAMME SINULTA vähintään sosiaali- tai terveysalan opisto-/ ammattikorkeakoulututkintoa, rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä alan työkokemusta usean vuoden ajalta. Lisäksi edellytämme sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan ja vahvaa kokemusta esimiestyöstä.

 

Palveluesimiehenä olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotiesi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Pääset tuottamaan ja kehittämään palvelua yhdessä oman tiimisi kanssa. 

Onnistuminen tehtävässä edellyttää sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää myös verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.

Toivomme, että olet oma-aloitteinen organisoija ja itsenäinen päätöksentekijä. Haluat kehittyä työssäsi ja myös kehittää tiimistäsi joukkueen, joka syttyy uusista haasteista. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena ovat vaikuttavat ja taloudellisesti kannattavat palvelut, mutta se ei ole ristiriidassa sen kanssa, että asiakkaat sekä henkilöstö voivat hyvin ja henkilöstö kokee työnsä mielekkäänä.

 

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus sopimuspalkka.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Kristina Nousiaiselta ke 22.5. klo 10 - 12 ja ti 28.5. klo 13 - 15, kristina.nousiainen@aspa.fi / p. 040 5466833. Haastattelut pyrimme järjestämään kesäkuun alussa viikolla 23.

 

Kiinnostuitko?

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@aspa.fi  viimeistään 31.5.2019. 

Tervetuloa Aspaan!


 

 

 

 

 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1269655
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Sähköposti: Lähetä sähköpostia
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Kristina Nousiainen,  kristina.nousiainen@aspa.fi/ p. 040 5466833,  ke 22.5. klo 10 - 12 ja ti 28.5. klo 13 - 15