(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.5.2019

Tule rakentamaan kanssamme maailman parasta kiinteistöpalvelualan yritystä!


Etsimme nyt ammattitaitoista  PALVELUESIMIESTÄ asiakaskohteeseemme Lappeenrantaan vastaamaan palveluistamme.


ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.


Työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteen palvelutuotantoa kiinteistönhuollon sekä siivouspalveluiden osalta. Vastuullasi on asiakkaidemme palvelutuotannon arjen sujuvuus ja laatu, teet tiivistä yhteistyötä asiakkaan kanssa ja luotte yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille sekä siivoojille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa kesäkuun loppupuolella tai viimeistään heinäkuun alussa, sopimuksen mukaan.


Tehtävässä menestyäksesi tarvitset tehtävään soveltuvan kiinteistöalan koulutuksen sekä useamman vuoden kokemusta esimiestyöstä. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija sekä innostava ja reilu esimies. Neuvottelet ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot, hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön ja tulet toimeen sekä suomen että englannin kielellä. Lisäksi tarvitset B-ajokortin, mahdollisuus oman auton käyttöön katsotaan eduksi.


Me ISS:llä tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 2.6.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tommi Vanhala numerosta 040 594 8631.


ISS Palveluissa työskentelee yli 600 toimihenkilöä sekä työnjohdollisissa että liiketoimintoja tukevissa tehtävissä ympäri Suomea. Haluamme olla alan edelläkävijä kehittäen ratkaisuja, jotka tuottavat lisäarvoa asiakkaillemme ja helpottavat palveluammattilaistemme arkea. Huolehdimme asiakkaan kiinteistöistä ja niihin liittyvistä palveluista kuin omistamme, ja visiomme onkin olla maailman paras palveluyritys. Arvokkain resurssimme on ihmiset. Haluamme palvella asiakkaitamme suurella sydämellä, ja toiminnastamme välittyykin "Power of the Human Touch". Koko toimintamme pohjana on vahva työturvallisuusasenne. Meille on tärkeää, että jokainen työntekijämme pääsee terveenä kotiin joka ikinen päivä.