(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Suomen kansallisooppera ja -baletti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.3.2019

Suomen kansallisooppera ja -baletti sr hakee

PALVELUESIMIESTÄ
toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2019 alkaen

Oopperan ja baletin yksi keskeisimmistä strategisista tavoitteista on erinomainen asiakaskokemus. Tärkeä tehtäväsi on auttaa tämän tavoitteen toteutumisessa ja innostaa tiimiäsi asiakaskokemuksen jatkuvaan parantamiseen. Toimit Kansallisoopperan ja -baletin aulapalveluiden lähiesimiehenä, vastaat yleisöturvallisuuden kehittämisestä sekä koordinoit myös erilaisten tapahtumien (vierailut, yritystapahtumat jne.) teknisiä järjestelyjä. Työskentelet henkilöstöosastolla ja teet myös tiivistä yhteistyötä mm. turvallisuuspalveluiden, ravintolapalveluiden, oopperan ja baletin tuotantotoimistojen sekä viestinnän kanssa.

Edellytämme sinulta soveltuvaa tutkintoa, alan työkokemusta, esimieskokemusta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, innostavuutta, kehityshalua ja -kykyä, asiakasymmärrystä, sujuvia IT-taitoja sekä kykyä usean asiakokonaisuuden samanaikaiseen hallintaan. Suomen kielen lisäksi edellytämme sinulta englannin kielen hyvää suullista ja kirjallista hallintaa, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen työtehtävän ainutlaatuisessa kulttuurilaitoksessa.

Henkilöstöpäällikkö Hanna Fontana antaa tehtävästä lisätietoja ma 18.3. 2019 klo 15.00-16.30 välisenä aikana, puh. 040-7202320.

Pyydämme sinua jättämään hakemuksesi ke 27.3.2019 mennessä Kansallisoopperan ja -baletin internet-sivuilla (www.oopperabaletti.fi) olevaan sähköiseen rekrytointijärjestelmään.