(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2019
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


ISS Direct Suomi on energinen ja positiivinen, hyvällä sykkeellä palveleva siivousalan yritys. Yrityksemme henkilöstö on intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa, motivoitunutta ja sitoutunutta tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. 


Haemme nyt siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Pääkaupunkiseudulle.


Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva ja työaika sijoittuu arkisin noin klo 8-17 väliin, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko tai restonomi) ja /tai aikaisempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä (väh. 3 vuotta). Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset hyvää suomen ja englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Pidät ihmisten kanssa työskentelystä, olet asiakaspalveluhenkinen ja tarvittaessa osaat olla myös jämäkkä.  Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset. Työn liikkuvuuden vuoksi tulet tarvitsemaan myös ajokorttia ja autoa. Tehtävässä on mahdollisuus työsuhdeautoon. Työtehtävä edellyttää lisäksi nuhteetonta taustaa, sillä teetämme valitulle hakijalle turvallisuusselvityksen, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 24.2.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Juho Selin numerosta 040 7365459.


ISS Direct Suomi on luotu pienille ja keskisuurille yrityksille ja yhteisöille, jotka haluavat henkilökohtaista ja mutkatonta palvelua. Samalla asiakkaamme saavat nauttia samalla suuren yrityksen osaamisesta ja keskitettyjen hankintojen mahdollistamista edullisista hinnoista, sillä ISS Direct on osa ISS Palveluita. Tuomme suuren yrityksen edut suoraan paikallisten asiakkaidemme käyttöön ja hyödynnämme kansainvälisen perheemme testaamia prosesseja ja toimialaosaamista. www.issdirect.fi, www.facebook.com/issdirectsuomi