(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme Helsingin yksikköön positiivista ja topakkaa
PALVELUESIMIESTÄ
vastaamaan siivouspalveluiden  esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Työaikaan voi itse hieman vaikuttaa, mutta pääosin työ toteutetaan ilta-aikaan alkaen klo 11-13 aikoihin. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.  Tehtävänäsi on taata asiakkaille korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti. Olet tulosvastuussa oman tiimisi tuloksesta, joten numeroiden pyörittely on sinulle tuttua. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista, ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin.  

Haemme siivousalan ammattilaista, jolla on esimieskokemusta palvelualalta. Saatat olla koulutukseltasi esim. siivousteknikko, kotitalousteknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK). Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on  liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja vastuullisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen.
Tunnistitko itsesi kuvauksesta? Älä siis enää epäröi vaan täytä hakemuksesi heti tai viimeistään 18.11. mennessä. Lisätietoja saat palvelupäällikö Arto Turjamaalta pe 9.11. klo 13-14
ja ma 12.11. klo 12-13.