(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Nuorten Ystävät

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.10.2018

Etsimme periksiantamattomaan ja osaavaan joukkoomme

PALVELUESIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen Oulun avopalveluihin.

NYn Oulun avopalvelukeskus tarjoaa kuntoutuspalveluja ja avohuollon tukitoimenpiteitä nuorille ja nuorille aikuisille sekä perheille, jotka tarvitsevat tukea elämänhallintaansa. Palvelut toteutetaan asiakaslähtöisesti hyödyntäen henkilöstön moniammatillista osaamista ja yhteistyötä eri sidosryhmien kanssa. Kuntoutuksessa korostuu intensiivinen ja välittävä työote.

Palveluesimiehenä vastaat NYn Oulun avopalveluiden työnjohdollisista tehtävistä, palvelunohjauk-sesta, kuntayhteistyöstä sekä toiminnan kehittämisestä. Esimiestyöskentelyn lisäksi tehtäviisi kuuluu olennaisesti asiakkuuksien hoitaminen, kehittäminen ja hankinta. Osaamisesi avopalveluissa tuotettavien palvelujen sisällöistä, tuotteistamisesta ja hinnoittelusta sekä valvonnan ja kilpailutuksen vaatimuksista on vahvaa. Toimit aktiivisesti erilaisissa yhteistyöverkostoissa ja huomioit työssäsi kunta-asiakkaidemme sekä palvelunkäyttäjäasiakkaidemme erityistarpeet. Hallitset työn käytännön toteutuksen ja osaat organisoida työtehtävät aikataulujen ja tavoitteiden mukaan.

Tehtävä alkaa 2.1.2019 tai sopimuksen mukaan.

Sinulla on tehtävään soveltuva -sosiaali- ja terveysalan AMK tai aiempi vastaava opistotason tutkinto sekä aiempaa näyttöä menestyksellisestä johtamisesta. Kokemus toimimisesta kuntasektorin kanssa luetaan eduksesi.

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvien organisointitaitojen lisäksi kykyä toimia innostavana ja sitouttavana esimiehenä sekä vahvoja vuorovaikutustaitoja ja aktiivista asiakaspalveluasennetta.

Palkkaus määräytyy Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävään valitun tulee esittää rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Edellytämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa työntekijöiltämme.
Palveluntuottajana tarkistamme myös tehtävään valittavan tiedot Valviran ylläpitämästä rekisteristä (Terhikki/Suosikki).

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja innovatiivisen työympäristön, jossa pääset kehittämään toimintaprosessejamme sekä omaa osaamistasi moniammatillisessa työyhteisössä.