(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2018

Pidämme huolta katoista ja lattioista, sekä ihmisistä niiden välillä. Nyt haemme L&T:n siivous- ja tukipalveluihin positiivista ja napakkaa

PALVELUESIMIESTÄ

vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen Tampereen yksikön talousalueen kohteisiin.

Oletko näppärä eri järjestelmien kanssa ja sinulla on hyvä laskupää? Lisäksi olet taitava priorisoimaan tehtäviä eikä usean homman yhtäaikainen pyörittäminen saa päätäsi sekaisin? Pystytkö kovan kiireen ja paineen alla työskentelemään kylmäpäisen tarkasti ja huolellisesti, mutta asiakasystävällistä palveluasennetta unohtamatta? Jos vastasit edellisiin kyllä, näemme sinussa potentiaalisen palveluesimiehen!

Mitä palveluesimies tekee? Hän takaa asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua sekä optimoi henkilöresurssit kannattavasti. Hän pitää huolta työntekijöidensä hyvinvoinnista sekä ohjaa ja motivoi tiimiään kohti yhteisiä tavoitteita. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivisin klo 8-16 välillä ja viikossa työtunteja kertyy yhteensä 37,5.

Arvostamme soveltuvaa koulutusta ja/tai vankkaa siivousalan ammattitaitoa ja esimiestyökokemusta. Bonukseksi katsotaan työkokemus sairaala- ja terveydenhuollon alalta.
Odotamme jämäkkää ja positiivista esimiesotetta sekä nopeaa reagointikykyä nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Panostamme työturvallisuuteen ja odotamme sinulta oikeanlaista asennetta työturvallisuuden toteuttamiseksi. Tarjoamme modernit työvälineet, joten odotamme IT-taitojesi olevan ajan tasalla. Työ on erittäin liikkuvaa, joten ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

Tarjoamme sinulle loistavan työporukan ja vastuullisen työn. Työnantajana tuemme vapaa-ajalla liikuntaa ja kulttuuria, olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. L&T:llä voit luoda urapolun kovalla työllä ja halulla - kannustamme kehittymään ja jaamme siihen liittyviä tarinoita mielellämme.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemus mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä saat yksikönpäällikkö Tuulikki Suonpäältä arkisin klo 13-15, puh. +358503859265 ja sähköpostitse tuulikki.suonpaa@lassila-tikanoja.fi Huomaathan, että emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.