(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
N-Clean Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.9.2018

Onko mielessäsi raikkaasti parempi työpäivä?

Oletko kokenut siivouspalvelualan ammattilainen?

Haemme nyt PALVELUESIMIESTÄ Joensuuhun vastaamaan toiminnastamme Kainuun, Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon alueella

Mitä tarjoamme?
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn, jossa pystyt itse aidosti vaikuttamaan tehtäväsi ja vastuualueesi kehitykseen. Saat esimiehen tuen työssä menestymiseen sekä käyttöösi viimeisimmät järjestelmät ja työvälineet. Mielenkiintoinen ja kansainvälinen ympäristö ja iloinen ja ammattitaitoinen työyhteisö odottaa sinua.

Toimenkuva

Palveluesimiehenä vastaat alueen hotelli- ja toimitilapuolen asiakkuuksista ja asiakasyhteistyöstä, siivoustyön konseptin mukaisesta toiminnasta ja henkilökunnan hyvinvoinnista sekä johdat omaa aluettasi yrityksen johtamisjärjestelmän mukaisesti. Lisäksi toimit esimiehenä alueen kohde-esimiehille ja palveluohjaajille; koulutat ja huolehdit esimiesten perehdytyksestä, johdat omaa tiimiäsi kohti onnistumisia ja vastaat oman alueesi operatiivisesta toiminnasta.

Odotamme sinulta
Palveluesimiehen työ edellyttää useamman vuoden kokemusta alan työnjohdollisissa tehtävissä, siivousalan tuntemusta ja koulutusta. Edellytämme lisäksi asiakaslähtöistä asennetta, kykyä tulosajatteluun sekä hyvää organisointikykyä. Johdat tiimiäsi päämäärätietoisesti, olet avoin uusille haasteille ja sinulla on innovatiivinen ote työhön. Suomen kielen lisäksi hyvä englannin kielen taito ja ajokortti ovat edellytyksiä palveluesimiehen työssä. Tehtävässäsi raportoit palvelujohtajalle.

Hae nyt
Lisätietoja tehtävästä antaa henkilöstöjohtaja Outi Saxberg 040 6736 068.

Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.10.2018 sähköpostilla osoitteeseen outi.saxberg@nclean.fi  (otsikolla Palveluesimies/ oma nimi).

Tule mukaan innostavaan ja mukavaan työporukkaan. Meidän joukossa tulet viihtymään!