(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2018

Vahvistamme Pääkaupunkiseudun yksikköämme

Etsimme nyt

SIIVOUKSEN PALVELUESIMIESTÄ

Siivoojien esimiehenä vastaat osaltasi asiakaskohteidemme siivouspalvelun operatiivisesta suunnittelusta ja arjen sujuvuudesta.

Tehtävässä menestyäksesi tarvitset kokemusta työnjohtotehtävistä ja asiakkuuksien tuloksellisesta hoitamisesta. Sinulla on tehtävään tarvittava siivousalan tuntemus ja ammatillinen pätevyys.

Työskentelytapasi on asiakaslähtöinen ja ongelmanratkaisukeskeinen. Viihdyt muuttuvissa tilanteissa ja vuorovaikutus-, neuvottelu- ja yhteistyötaitosi ovat valttejasi. Olet motivoiva ja innostava esimies tiimillesi ja nautit vastuullisesta ja itsenäisestä roolistasi asiakasrajapinnassa. Pidät muuttuvasta ja monikultturisesta työympäristöstä. Olet tarvittaessa valmis joustamaan työajoissasi.
 
Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään!

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin palvelupäällikkö Suvi Ounamo puh. 044 765 7274.

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, hakuaika 26.10.2018 saakka.

Toimi nopeasti, sillä työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.