(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.9.2018

Määräaikainen tehtävä alkaen 08.10.2018 (päättyy 31.12.2019)
Hakuaika päättyy 02.10.2018  kello 16:00
Kuntalaispalvelut, Kielotie 28 01300 Vantaa
Konserni- ja asukaspalvelut, Asukaspalvelut

Haemme palveluesimiestä Vantaan kaupungin puhelinpalveluun 

Palveluesimiehenä työtehtäviäsi ovat puhelinpalveluiden henkilökunnan lähiesimiehen tehtävät, työntekijöiden työn sisällön ja asiakaspalvelun kehittäminen sekä palveluiden laadun varmistaminen siten, että se vastaa palvelunkäyttäjien tarpeita. Suunnittelet, kehität ja rakennat kaupunkitasoista monikanavaista asiakaspalvelua yhdessä moniammatillisen työryhmän kanssa. Johdat toimintaa Vantaan kaupungin strategian ja asetettujen tulostavoitteiden mukaisesti ja vastaat esimiehenä yksikkösi vastuulla olevien palveluiden tuottamisesta sovittujen tavoitteiden mukaisesti. Vastaat verkostoyhteistyöstä kaupungin toimialojen ja yhteistyökumppaneiden kanssa sekä uusien toimintamallien innovoinnista ja jalkauttamisesta käytäntöön. 

Olet hyvä organisoimaan, hahmotat kokonaisuuksia ja laitat asioita eteenpäin. Kuuntelet, kannustat ja kiität. Hymysi on herkässä ja osaat nauraa myös itsellesi. Olet tasapuolinen, jämäkkä, helposti lähestyttävä ja oikeudenmukainen. Jos tämä kuvaus kertoi sinusta, saatat olla hakemamme persoona.

Kuntalaispalvelut ovat Vantaan kaupungin tulosalue, joka kuuluu konserni- ja asukaspalveluiden toimialaan. Kuntalaispalvelut järjestävät asiakasta lähellä olevia neuvonta- ja asiointipalveluja, huolehtii alueellisesta toiminnasta ja yhteisötyöstä, valmistelee terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä avustuksia sekä vastaa järjestötilojen toiminnallisesta hallinnoinnista. Kuntalaispalveluiden tehtävänä on tehdä kaupungin palvelut ja päätöksenteko helposti lähestyttäväksi sekä edistää osallisuustyötä kaikkien toimialojen kanssa. 

Täyden työajan tehtäväkohtainen palkka 3019,26 euroa. Lisäksi mahdollinen työkokemukseen perustuva lisä.

Haastattelut pidetään hakuajan aikana.

Kelpoisuusehto:  Soveltuva korkeakoulututkinto ja riittävä kyky tai kokemus esimiestehtävissä (esim. tradenomi).

Lisäksi edellytämme: Osaamista ja kokemusta operaattoriyhteistyöstä sekä asiakaspalvelupisteissä käytettävien CC-järjestelmien tuntemusta.

Luemme eduksi: Oma-aloitteisuuden, kehittämisorientoituneen asenteen, hyvän stressinsietokyvyn sekä kokemuksen muutosjohtamisesta.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Yleinen kunnallinen virka- ja työehtosopimus
Työaika: Toimistotyöaika

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka. 

Haethan paikkaa vain sähköisesti (www.tyonhaku.vantaa.fi).

Työavain 7-86-18