(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018

Olemme aidosti välittävin vuodesta 2003 toiminut rekrytointialan yritys. Työllistimme viime vuonna yli 2000 henkilöä ja suuri joukko hakijoita sai kauttamme uusia työmahdollisuuksia. Miksi valita meidät työnantajaksesi? Olemme kotimainen ja vakavarainen yritys. Kauttamme voit rekrytoitua suoraan asiakasyritykseen tai työllistyä vuokrauksen kautta. Jokainen työntekijä on meille arvokas voimavara. Liity joukkoomme ja hae meille nyt!

Etsimme Lindström Oy:lle palveluesimiestä Espoossa sijaitsevaan moderniin mattopesulaan. Työ alkaisi mieluusti lokakuun aikana perehdytyksellä.

Työssä esimies vastaa panoksellaan koko vuoron sujuvuudesta, työn laadusta ja tavoitteista sekä henkilöstöresurssien käytöstä. Hän auttaa koko tiimiä saamaan parhaan tuloksen ja näyttää omalla esimerkillään laadukasta ja tuloksellista työotetta. Huumorintaju on tärkeää ja yhdessä tekeminen työyhteisössä isossa roolissa.

Odotamme hakijalta aiempaa esimieskokemusta ja mahdollisuutta toimia vuoroviikoin aamu- ja iltavuoroissa. Joka toinen lauantai on myös työpäivä. Työ on välillä fyysistä, joten toivomme hakijalta myös hyvää fyysistä kuntoa. Teknillinen koulutus tai aiempi kokemus vaate-, pesula- tai tuotantotyöstä on etu työssä pärjäämisen kannalta, mutta ei pakollista. Tarkempiin työtehtäviin, välineisiin ja ohjelmiin koulutetaan kattavasti etukäteen.

Palkka määräytyy hakijan aiemman työkokemuksen sekä esimieskokemuksen mukaan. Jos paikka kiinnostaa, niin jätä hakemusta sivuillamme. Kerro itsestäsi, koulutuksestasi sekä aiemmasta työkokemuksestasi. Lisäksi kerro milloin voisit mahdollisesti aloittaa ja jätä palkkatoiveesi myös. 

Lisätietoa antaa Henkilöstökoordinaattori Mari Uusluoto p. 050 436 54 52

Avainasanat: palveluesimies, palveluohjaaja, pesula, sijaisuus, esimiestyö, Espoo, tuotantotyö, tekstiiliala, vaateala