(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Domino Kiinteistöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Etsimme asiakkaallemme Domino Kiinteistöpalveluille ahkeraa ja omatoimista palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen.

Työssäsi huolehdit, että asiakkaamme saavat laadukasta ja korkeatasoista siivouspalvelua ja huolehdit henkilöstöresursseista. Työtehtäviisi kuuluu mm. laadunvalvonta, työntekijöiden perehdyttäminen, töiden järjestely sekä osallistuminen siivoustyöhön. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä yhteistyötaitoja, innostunutta asennetta, hyvää paineensietokykyä ja kykyä nauttia nopeatahtisesta ja vaativasta asiakaspalvelutyöstä. Myös siivouspalvelujen mitoitus sekä tarjouksen teko sisältyvät työtehtäviisi.

Olet avoin, reipas ja iloinen asiakaspalvelija joka omaa hyvät tiimityöskentelytaidot ja kestää vaihtelevatkin olosuhteet.

Työhön kuuluvat myös hallinnolliset työt, joten toivomme, että omaat hyvät tietotekniset taidot. Ajokortti ja erinomainen suomen kielen taito on välttämätön työn suorittamisen kannalta. Työtä tehdään kokoaikaisesti arkipäivisin, satunnaisesti viikonloppuisin ja/tai iltatyönä.

Mikäli kiinnostuit, jätä hakemus alla olevan linkin kautta ja palaamme sinulle mahdollisimman pian. Lisätietoa antaa Opteamin konsultti Leena Ylinen maanantaina 13.8.2018 kello 10-11 040-5794579.