(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
Coronaria Silmäklinikka Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2018

Coronaria Silmäklinikka Oy hakee joukkoonsa huippuammattilaista

Haemme nyt joukkoomme kokoaikaiseen työsuhteeseen aktiivista ja joustavaa asennetta omaavaa henkilöä. Tehtävänäsi on vastata ESSOTE:n silmätautien yksiköstä Mikkelin keskussairaalassa. Toimenkuva sisältää vastuun yksikön toiminnasta, taloudesta sekä laadukkaan ja sopimuksenmukaisen hoidon toteutumisesta. Huolehdit henkilöstön työhyvinvoinnista, osaamisen kehittämisestä ja toimit tiiviissä yhteistyössä palveluntilaajan, sidosryhmien, potilaiden ja omaisten kanssa. Henkilöstön esimiehenä toimii ESSOTE:n edustaja.

Vaatimustasona on terveysalan ammattikorkeakoulututkinto tai vastaava aikaisempi opistoasteinen tutkinto ja hyvä johtamistaito. Edellytämme työkokemusta silmätautienalalta. Arvostamme kiinnostusta toiminnan kehittämiseen, asiakaslähtöistä työskentelytapaa, aktiivisuutta, vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta:

•Halua ja kykyä luoda asiakkaillemme paras asiakaskokemus yhdessä henkilöstön kanssa
•Kykyä kehittää palveluprosesseja kustannustehokkaasti
•Työkokemusta silmäsairauksilta
•Vähintään terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun lain (559/1994) mukaista pätevyyttä sekä riittävää työnjohdon ja hallinnon lisäkoulutusta
•Kykyä tehdä päätöksiä ja työskennellä itsenäisesti
•Hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja, innovatiivista otetta
•Matkustusvalmiutta

Tarjoamme sinulle kiinnostavan työympäristön sekä kilpailukykyisen palkan. Lisäksi käytössäsi ovat ison konsernin henkilöstöedut sekä mahdollisuus ammattitaitosi jatkuvaan kehittämiseen ja uralla etenemiseen.

Jos innostuit, otathan rohkeasti yhteyttä. Annan mielelläni lisätietoja: palvelujohtaja Marianne Eliasson 050 592 4540 tai marianne.eliasson@coronaria.fi

Työpaikka on haettavissa 20.8. mennessä Coronarian rekrytointisivuston kautta: https://rekry.coronaria.fi/MepRekryHoito/Application/Index/1044/ Klikkaa sivulla ”jatka” siirtyäksesi hakuprosessissa eteenpäin.