(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme nyt siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Porin alueelle.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin noin klo. 8-16, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko tai restonomi) ja tai aikaisempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä. Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä muut alan koulutukset. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.

Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 15.6.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa 4.6. ja 5.6 klo 14 - 16, Aluepäällikkö Minna Vornanen, numerosta 0400 273 747.