(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Etsitkö nopeatempoista ja monipuolista työtä? Nyt hihat heilumaan hyvässä jengissä!

Haemme siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Jyväskylään siivous- ja monipalvelut -yksikköömme.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy "Service with a Human Touch" -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.

Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa.

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin noin klo 8-16, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen, sillä asiakaskohteista ja tilanteista riippuen työ voi sisältää satunnaisesti ilta- ja viikonloppuvuoroja. Tehtävä edellyttää ajokorttia, sekä oman auton käyttömahdollisuutta. Lisäksi, tulemme teettämään hakijalle suppean turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa alan tuntemusta ja kokemusta esimies- ja tai palveluohjaajan tehtävistä. Sinulla pitää pysyä monet langat käsissäsi ja hallitset taloushallinnon sekä tietotekniikan perusteet. Katsomme eduksi soveltuvan koulutustaustan (esim. siivousteknikko tai restonomi), sekä voimassa olevan työturvallisuuskortin ja muut alan koulutukset. Lisäksi työssäsi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa ja kohtuullista englannin kielen taitoa. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta.

Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.05.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eila Aholainen numerosta: 040 579 555 2.