(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.5.2018
Hihat heilumaan hyvässä jengissä! Haemme nyt palveluhenkistä ja ratkaisukeskeistä KIINTEISTÖNHUOLLON PALVELUESIMIESTÄ Kajaanin alueelle.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Kiinteistönhuollon palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu johtaa oman vastuualueesi asiakaskohteiden kiinteistönhuollon palvelutuotantoa. Vastaat kiinteistönhuollon laadullisesta ja taloudellisesta tuloksesta sekä kasvatat liiketoimintaa kannattavasti. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden kanssa, luoden yhdessä toimivia malleja ja ratkaisuja. Toimit esimiehenä alueen kiinteistönhoitajille, ohjaat ja johdat heidän työtään ja luot itsellesi innostuneen ja ensiluokkaisen palvelutiimin. Varmistat, että tiimilläsi on käytössä laadukkaat ja uudenaikaiset välineet työntekoon ja päivittäiseen yhteydenpitoon. Vastaat alueellasi monipuolisesti toimitila- ja liikekiinteistöjen hoidosta. Raportoit kiinteistönhuollon aluepäällikölle.

Tehtävässä onnistumisen edellytys on, että sinulla on vankkaa kokemusta ja osaamista kiinteistönhuollon alalta. Sinulla on alalle soveltuva koulutus ja tai useamman vuoden kokemusta kiinteistönhuollon palvelutiimin tai -organisaation esimiestehtävistä tai palveluohjaajana toimimisesta. Olet tulosta tekevä myynnillinen asiakaspalvelija ja tietenkin innostava ja reilu esimies. Työskentelet mielelläsi asiakasrajapinnassa ja hoidat asiakassuhteita joustavasti. Lisäksi sinulla on hyvät IT-taidot ja hallitset sähköisten huoltokirjojen käytön. Tehtävässä tarvitset suomen kielen taitoa, ajokorttia ja autoa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa viimeistään 1.7.2018.

Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 31.5.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Eero Pyykkönen numerosta: 0400-174800.