(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.2.2018

RTK-Palvelu toimii maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään

 

Etsimme joukkomme vahvistukseksi

 

PALVELUESIMIESTÄ Pääkaupunkiseudun siivouspalvelun asiakaskohteisiimme

Kyseessä on Helsinkiläinen suurasiasiakas ja työ on ilta- ja yöpainotteista.

Toivomme, että olet energinen ja innostava persoona ja haluat olla mukana kehittämässä tulevaisuuden kiinteistöpalveluita meidän kanssamme. Asiakastyö on sinulle tuttua ja ymmärrät kannattavan liiketoiminnan perusteet.

Olet reilu ja tsemppaava esimies ja pärjäät monikulttuurisessa työympäristössä suomeksi ja englanniksi. Muista kielistä saat plussaa.

Tunnet keinot, joilla saat tiimisi toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla, etkä pelkää hankaliakaan tilanteita. Osaat kannustaa, valmentaa ja antaa palautetta.

Tiedät, mitä esimiestyö on. Sinulle on jo kertynyt kokemusta työnjohdollisista tehtävistä tai olet hankkinut osaamisen koulutuksen kautta.

Kannustamme RTK-Palvelut Oy:ssä Sinua kouluttautumaan ja toivomme, että olet myös halukas kehittämään itseäsi. Erinomaisen perehdytyksen lisäksi rakennamme Sinulle henkilökohtaisen urapolun taitojesi ja tavoitteidesi mukaisesti. 

Työssäsi tarvitset ajokorttia.

Tätä RTK-Palvelu haluaa tarjota Sinulle:

-        Parhaat työvälineet ja menetelmät

-        Työnantajan, joka on sitoutunut laatutyöhön: Laatu SFS-EN ISO 9001, Ympäristö SFS-EN ISO 14001:2004 sekä Työterveys ja -turvallisuus OHSAS 18001

-        Itsenäisen ja vastuullisen työn, joustavat työaikamallit sekä vakavaraisen kotimaisen yrityksen tuen.

-        Yhteistyökumppaneidemme tarjoaman etuohjelman

-        Tulospalkkio-ohjelman

Vahvasti kehittyvä kiinteistöpalveluala työllistää tällä hetkellä yli 100 000 työntekijää kaikkialla Suomessa. Maahamme rakennettaan joka päivä lisää asuntoja, hotelleja, sairaaloita, kouluja, kauppakeskuksia ja nämä tilat tarvitsevat huoltajansa. Niin kauan kuin on taloja, on myös työtä kiinteistöpalvelualalla.

Liity energiseen joukkoomme ja hae meille jo tänään!