(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Yritysasiakaspalvelu
Terveystalo

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.1.2020

Haemme Pitäjänmäelle Terveystalon Yritysasiakaspalveluun

PALVELUESIMIESTÄ

vakituiseen, kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Yritysasiakaspalvelu vastaa Terveystalon yritysasiakkuuksien asiakaspalvelusta, sopimus- ja asiakasrakenteiden taustojen ylläpidosta, sisäisten asiakkuuksien tukemisesta sekä erilaisista projektiluontoisista kokonaisuuksista.

Palveluesimiehenä työtehtäviisi kuuluu asiantuntijatiimin esimiestyön lisäksi mm. palvelupyyntöjen käsittely ja ratkaisu, erilaiset raportointitehtävät, järjestelmäpääkäyttäjän tehtävät ja muut monipuoliset tehtäväkokonaisuudet.

Sinulla on aktiivinen, asiakaslähtöinen ja oma-aloitteinen työskentelytapa sekä kyky hallita laajoja kokonaisuuksia. Esimiehenä toimit valmentavalla otteella, osallistut hyvän työilmapiirin rakentamiseen ja haluat kehittyä. Toimit esimerkkinä muille, olet yhteistyökykyinen työkaveri ja hallitset hyvin yleisimmät toimisto-ohjelmat sekä tartut uusiin haasteisiin innolla. Palvelet asiakkaita vähintään suomeksi ja englanniksi, ruotsin kielen taito on etu. Esimieskokemusta sinulta löytyy mieluiten jo muutama vuosi työhistoriastasi. Työterveyden tunteminen on toivottavaa.

Tarjoamme sinulle

- monipuolisen ja haastavan tehtävän mukavassa työyhteisössä

- vauhdikkaan ympäristön sekä hyvää tekemisen meininkiä

- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä tehtävässäsi

Mikäli koit että paikka on juuri sinulle sopiva, täytä sähköinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 24.1.2020 www.terveystalo.com/tyopaikat ja liitä mukaan ansioluettelosi. Huomioithan, ettemme käsittele sähköpostitse saapuneita hakemuksia. Lisätietoja antaa Annina Porola numerosta 050 591 8971 ma 20.1. klo 9.30–10.30 ja klo 15.00–16.00. Haastattelemme hakijoita jo hakuajan aikana.

 

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme!

Ystävällisin terveisin,

Annina Porola
Johtaja, pienyritysasiakkuudet
annina.porola@terveystalo.com