(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Winclean Oy
Nordic Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.6.2019

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä! Rekrytoinnin ammattilaisena tehtävämme on yhdistää oikeat tekijät oikeisiin töihin.

Haemme Winclean Oy:lle palveluesimiestä vakituiseen työsuhteeseen Turkuun.

Winclean Oy huolehtii yli 200 siivoojan voimin, että asiakkaiden toimitilat ovat moitteettoman siistit ja puhtaat päivästä toiseen. Winclean Oy palvelee asiakkaitaan kotimaisena siivousalan perheyrityksenä yli 20 vuoden kokemuksella.

Palveluesimiehenä vastaat siivouspalveluiden esimiestehtävistä sekä päivittäisen siivoustoiminnan organisoimisesta omalla vastuualueellasi. Tehtävänäsi on taata yritysasiakkaille korkea laatutaso ja optimoida henkilöresurssit kannattavasti hyvällä työvuorosuunnittelulla. Pidät huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista ja ohjaat sekä motivoit työntekijöitäsi kohti yhteisiä tavoitteita. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, tiimisi sekä kollegoidesi kanssa.

Työtehtäviin kuuluu lisäksi mm. laadun valvontaa, siivoustyön ohjaamista, rekrytointia, sekä tavaratilauksia ja mahdollisesti taloushallinnon avustavia tehtäviä.

Haemme tehtävään esimieskokemusta kerryttänyttä henkilöä, jonka aikaisempi työhistoria ja esimieskokemus voi tulla muualtakin, kuin siivousalalta. Arvostamme jämäkkää ja aikaansaavaa, mutta ystävällistä esimiesotetta, sekä hyvää reagointikykyä muuttuvissa tilanteissa. Tehtävä vaatii lisäksi hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja oma-aloitteisuutta. Tarvittaessa osaat hoitaa asioita sujuvasti myös englannin kielellä. Lisäksi edellytämme perus IT-taitojen hallintaa.

Ajokortti on tehtävän kannalta välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

Tehtävä on kokoaikainen ja työ on pääsääntöisesti päivätyötä maanantaista perjantaihin, mutta työnkuva edellyttää joustoa työajoissa ja puhelimeen vastaamista tarvittaessa vielä varsinaisen työpäivän jälkeenkin. Työ alkaa sopimuksen mukaan.
 
 Winclean Oy tarjoaa sinulle vakituisen ja kokoaikaisen työn, modernit työtilat hyvällä sijainnilla Turun ydinkeskustassa, kilpailukykyisen palkkauksen, sekä mukavat työkaverit. Pääset itse vaikuttamaan työpäiviesi sisältöön ja hallinnoimaan omaa osa-aluettasi itsenäisesti työskennellen, mutta kollegojen täyden tuen ja hyvän perehdytyksen työtehtäviin.

Mikäli tunnistit itsesi kuvauksesta, niin laitathan työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta palkkatoiveineen osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi. Kyseessä on suorarekrytointitoimeksianto, eli valittu henkilö työllistyy suoraan Winclean Oy:n palkkalistoille. Lisätietoja tehtävästä antaa Nordic Henkilöstöpalveluiden henkilöstökonsultti Elisa Seppälä (p.050-5495000).

Katso myös avoinna olevat muut työpaikkamme ja jätä hakemuksesi. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätä avoin hakemuksesi, niin olemme sinuun yhteyksissä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa.