(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Valkokullan palvelutaloon Kirkkonummen Masalaan
Yrjö ja Hanna Kodit

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.9.2019

Haemme Valkokullan palvelutaloon palveluesimiestä, joka vastaa talon palvelutoiminnasta ja arjen sujumisesta, toimii yksikön vastuuhenkilönä ja esimiehenä palvelutalon henkilökunnalle. Tehtävä vaatii sitoutumista palvelutalon laadun kehittämiseen ja yhteistyöhön eri sidosryhmien kanssa. Ansiokas työskentely edellyttää lisäksi itsenäistä työotetta, hyvää organisointikykyä ja kokonaisuuksien hallintaa. On tärkeää, että palveluesimies on vastuullinen ammattilainen ja innostava tiiminvetäjä.

Tehtävä edellyttää sosiaali- tai terveydenhuoltoalan korkeakoulututkintoa, vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä ikäihmisten ja erityisryhmien kanssa sekä johtamistaitoa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Edellytämme valittavalta henkilöltä myös tartuntatautilain 48§:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaiden ja asukkaiden suojaamiseksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haasteellisen työn, mahdollisuuden kehittyä työssäsi sekä kannustavan ja innokkaan työyhteisön. Työnantajana meille on ensiarvoisen tärkeää, että asiakkaamme ja työntekijämme voivat hyvin. Palveluesimiehen hallinnollisena tukena onkin palvelupäällikkö ja vertaistukena muiden palvelutalojemme palveluesimiehet.

Yrjö ja Hanna Kotien arvot kohtaaminen, eettisyys ja jatkuvuus ohjaavat toimintaamme ja näkyvät päivittäisessä työssämme.

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai työskentelystä meillä, voit olla yhteydessä palvelu- ja myyntijohtaja Tanja Koivistoon  040 457 0233. Parhaiten tavoitat hänet maanantaina 23.9.2019 klo 10-11,  perjantaina 27.9.2019 klo 13-14, keskiviikkona 2.10.2019 klo 13-14 tai keskiviikkona 9.10.2019 klo 10-11. Voit laittaa kysymyksesi myös sähköpostitse: tanja.koivisto@yrjojahanna.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävää vaikka heti, mutta kuitenkin viimeistään 15.10.2019 täyttämällä oheinen työnhakulomake. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. HUOM! Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.