(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Vaasaan
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.4.2019

Hihat heilumaan hyvässä jengissä!


Haemme nyt siivouksen PALVELUESIMIESTÄ Vaasan alueelle.


ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia.  Siivouskohteitamme ovat erilaiset asiakasympäristöt, joihin kuuluu niin julkisen kuin yksityisen sektorin yrityksiä ja yhteisöjä. Me ISS:llä tuotamme asiakkaillemme palveluita, joissa näkyy henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Haluamme, että kaikesta toiminnastamme välittyy ”Service with a Human Touch” -palveluasenne, matkallamme maailman parhaaksi palveluyritykseksi.


Palveluesimiehenä vastaat alueen eri asiakkuuksien siivouspalveluiden tuottamisesta ja kannattavasta toiminnasta sekä asiakasyhteistyöstä. Olet merkittävässä roolissa toteuttamassa asiakaslupausta, seuraamalla asiakkuuksien palveluiden toimitusvarmuuden ja laadun toteutumista päivittäin. Työsi tärkeä painopiste on päivittäisen työn ja oman henkilöstön johtamisessa. Toimit asiakasrajapinnassa ja sinulla on sekä halua että kykyä kehittää ja syventää asiakassuhdetta yhteistyössä asiakasyritysten edustajien kanssa. Tehtävä on tulosvastuullinen. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työaika on arkisin noin klo. 8-17, mutta joustavuutta edellytetään tarvittaessa.


Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa koulutustaustaa (esim. siivousteknikko tai restonomi) ja tai aikaisempaa kokemusta esimies- tai palveluohjaajan tehtävistä. Hallitset myös taloushallinnon perusteet ja sinulla on hyvät IT-taidot. Työssäsi tarvitset suomen kielen taitoa ja kohtalaista englannin kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi. Toivomme, että haluat kehittyä työssäsi ja olet myös valmis oppimaan uutta. Eduksi katsomme voimassa olevan työturvallisuuskortin sekä muut alan koulutukset. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan tekemään turvallisuusselvitys, joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Meiltä saat kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme myös mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden siivouspalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme. Mikäli kiinnostuit tehtävästä täytä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 28.4.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa Palvelujohtaja Päivi Kankaanpää numerosta 0400 520 503.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -