PALVELUESIMIES uuteen toimintakeskukseen
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haluatko päästä suunnittelemaan ja kehittämään uutta toimintakeskusta? Rinnekoti avaa kaksi uutta toimintakeskusta, Kirkkonummella ja Espoossa. Yksiköt tarjoavat työllisyyttä ja osallisuutta edistäviä palveluita kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille.

Haemme
PALVELUESIMIESTÄ

Palveluesimiehenä vastaat uuden, kehitysvammaisille ja autismikirjon henkilöille palvelua tarjoavan yksikön toiminnasta, asiakkuuksista ja tuloksesta. Olet avainasemassa viemässä osaamistamme uudelle alueelle Kirkkonummella ja Espoossa. Suunnittelet ja kehität toimintakeskuksen palveluja ja pääset vaikuttamaan  moniammatillisen työryhmän muodostamiseen. Johdat ja kehität yksikköä niin, että toiminta vastaa asiakkaidemme tarpeita. Toimit henkilöstön esimiehenä ja osallistut myös päivittäiseen ohjaustyöhön yksikössä. Olet perehtynyt itsemääräämisoikeuden toteutumiseen, puhetta tukeviin ja korvaaviin kommunikointimenetelmiin sekä osallisuuden tukemiseen ja kuntouttavaan työotteeseen.

Edellytämme
- soveltuvaa sote-alan amk-tutkintoa Valvira-rekisteröinteineen
- autismiosaamista ja kokemusta kehitysvamma-alasta tai työkokemusta psykiatriselta puolelta
- osaamista kohdata haastavaa käytöstä ja tukea henkilökuntaa haastavissa tilanteissa
- kokemusta esimiestehtävistä tai suoritettuja esimiestyön opintoja
- hygieniapassia
- hyviä tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut).

Työn menestyksellinen hoitaminen vaatii hyvää organisointi- ja yhteistyökykyä sekä aikaansaavaa työotetta. Yksikön esimiehenä sitoudut vahvasti säätiön toiminnan laadun kehittämiseen.

Tartu tilaisuuteen päästä vaikuttamaan uuteen yksikköön ja kartuttamaan omaa kokemustasi kehitysvammaisten parissa! Tehtävässä pääset kartuttamaan osaamistasi laaja-alaisesti, kerryttämään kokemusta esimiestyöstä sekä vaikuttamaan uudella toiminta-alueellamme. Työsuhde on vakituinen ja työ alkaa sopimuksen mukaan loppuvuodesta 2018.

Olemme Suomen merkittävin alan toimija ja seuraamme alan käytäntöjä aktiivisesti, ja vaikutamme niihin. Järjestämme henkilöstölle säännöllisesti koulutusta ajankohtaisista aiheista. Lisäksi tarjoamme kattavan liikunta- ja kulttuuriedun ja laajan työterveyshuollon. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen esitettäväksi. Rinnekoti on savuton työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijöiltä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti.

Odotamme innolla hakemustasi 12.11.2018 mennessä.

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1192388
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Kirkkonummi
  • Lisätietoja antaa: Palvelupäällikkö Satu Granberg, puh. 041 506 1241, tavoitettavissa arkisin klo 15-16, tai etunimi.sukunimi@rinnekoti.fi.