(Poistunut julkaisusta)

PALVELUESIMIES uuteen asumisyksikköön
Rinnekoti

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.5.2018

Rinnekoti on Suomen suurin yksityinen ja kotimainen kehitysvamma-alan palveluja tarjoava yhteiskunnallinen yritys ja yleishyödyllinen palvelusäätiö. Palvelujamme käyttävät vammaisuudesta, pitkäaikaisesta sairaudesta tai muusta syystä tukea tarvitsevat henkilöt lapsista vanhuksiin. Tuemme asiakkaitamme elämään hyvää elämää, jokainen omanlaistaan. Toimimme pääasiassa Etelä-Suomessa, mutta osa palveluistamme on saatavilla myös valtakunnallisesti.

Etsimme

PALVELUESIMIESTÄ
uuteen ympärivuorokautista tehostettua asumispalvelua tarjoavaan yksikköön Sepänkotiin Kirkkonummelle

Sepänkoti tarjoaa oman kodin ja asumisen tuen 15 kehitysvammaiselle henkilölle. Sepänkoti sijaitsee uudella omakotitaloalueella Kirkkonummen Sepänkankaalla. Yksikön toiminta käynnistyy asukkaiden muuttojen myötä syksyllä 2018.
 
Tulosvastuullisena palveluesimiehenä vastaat asumisyksikön toiminnasta sekä sen suunnittelusta, kehittämisestä ja omavalvonnasta. Toimit lähiesimiehenä yksikön henkilöstölle ja vastaat asiakaslähtöisestä sekä tehokkaasta työvuorosuunnittelusta. Osallistut myös päivittäiseen ohjaustyöhön yksikössä.

Edellytämme
- sote-alan AMK-tasoista tutkintoa (esim. sosionomi tai sairaanhoitaja) ja Valviran rekisteröintiä
- vähintään kahden vuoden kokemusta esimiestyöstä
- vähintään kahden vuoden kokemusta työskentelystä kehitysvamma-alalla
- lääkehoidon osaamista
- hygieniapassia
- tietoteknisiä valmiuksia (Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja muut päivittäiset raportointityökalut) sekä kiinnostusta käyttää tietotekniikkaa tehokkaasti työtehtävissäsi
- valmiutta solmia kolmivuorotyösopimus.

Arvostamme
- aikaansaavuutta, organisointi- ja yhteistyökykyä
- suoritettuja esimieskoulutuksia ja/tai esimiestyön opintoja
- oikeudenmukaista ja kannustavaa johtamistyyliä
- kiinnostusta sitoutua säätiön laadun kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle
- motivoivia työtehtäviä, joissa voi kokea tekevänsä merkityksellistä työtä
- ison talon tarjoamat koulutus-, kehittymis- ja uramahdollisuudet
- merkittävän liikunta- ja kulttuuriedun
- lakisääteistä laajemmat työterveyspalvelut.

Työ alkaa 20.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Palveluesimiehenä työvuorosi sijoittuvat pääsääntöisesti arkeen ja päiväsaikaan.

Rinnekoti on savuton ja päihteetön työpaikka, jossa uuden työntekijän terveystarkastus sisältää huumeseulan. Työhöntulotarkastuksessa tarkistetaan myös rokotussuoja, sillä työntekijältä edellytetään tiettyjen rokotteiden voimassaoloa tartuntatautilain mukaisesti. Pyydämme valitulta rikosrekisterilain mukaisen otteen tarkistettavaksi. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä.

Odotamme hakemustasi 31.5.2018 mennessä osoitteessa https://rekry.rinnekoti.fi:444/MepRekry!

Lisätiedot:
Palvelupäällikkö Essi Rasehorn, puh. 044 750 9763, tavoitettavissa keskiviikkona 16.5. klo 8-9, maanantaina 21.5. klo 15.30-16.30 ja tiistaina 29.5. klo 11-12.