(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies, Työllisyyspalvelut
Espoon kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2021

Tule palveluesimieheksi Espoon työllisyyspalvelujen uudistuvaan ja kehittämishenkiseen työyhteisöön ja 1.3.2021 käynnistyvään työllisyyden kuntakokeiluun!

Kuntakokeilussa kaupungin vastuulle siirtyvät noin 18 000 työttömän työnhakijan lakisääteiset työvoimapalvelut, jotka yhdistetään kaupungin työllistymistä, työkykyä ja hyvinvointia tukeviin palveluihin asiakkaita entistä paremmin palvelevaksi kokonaisuudeksi.

Palveluesimies valmistelee, johtaa ja kehittää alku- ja neuvontapalveluja Espoon työllisyyden kuntakokeilussa. Alku- ja neuvontapalvelujen kokonaisuuteen kuuluvat kuntakokeilun asiakkaiden ja osittain muiden kuntalaisten neuvontapalvelut, kuntakokeilun asiakkuuteen liittyvät alkupalvelut, asiakkaiden alkuarviointi sekä asiakasohjaus. Tiimisi koostuu Espoon kaupungin ja TE-toimiston henkilöstöstä, joka tuottaa kuntakokeilun neuvontapalvelut ja kokeilun asiakkaiksi siirtyvien työnhakijoiden alkupalvelut. Tukenasi ovat ammattitaitoiset ja innostuneet kollegat, osaava ja yhteishenkinen työyhteisö sekä monipuolinen verkosto.

Palveluesimiehenä pääset kehittämään palveluja, prosesseja ja osaamista yhteiskunnallisesti merkittävissä ja ajankohtaisissa tehtävissä.

Odotamme sinulta kehittävää ja verkostomaista työotetta, näkemystä ja ymmärrystä kaupungin työllisyyspalvelujen kokonaisuudesta ja kuntakokeilun tavoitteista, hyvää organisointikykyä ja johtamistaitoa.
Olet taitava toimeenpanemaan uudistuksia ja haluat kehittää palveluja asiakaslähtöisesti yhdessä kumppaneiden kanssa. Sinulla on kokemusta esimiestehtävistä ja osaat myös innostaa ja kannustaa muita omassa työssään ja sen kehittämisessä.

Tule tekemään kanssamme Suomen parasta työllisyyden kuntakokeilua. Teemme sen jalat maassa, kehittäen, toistemme osaamista arvostaen ja yhdessä.

Haastattelut järjestetään keskiviikkona 27.1. sekä perjantaina 29.1.

Työpaikan nimi: Työllisyyspalvelut

Työaika: 38 h 15 min / viikko

Sopimusala: KVTES Kunnallinen yleinen virka- ja työehtosopimus

Kelpoisuusvaatimukset: Soveltuva korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytetään kokemusta esimiestehtävistä, työllisyydenhoidosta ja palvelujen organisoinnista sekä kehittävää ja verkostomaista työotetta.

Arvostamme työllisyyden kuntakokeilujen tavoitteiden ymmärrystä, kykyä johtaa toimintaa ja henkilöstöä tavoitteellisesti, englannin ja ruotsin kielen taitoa.