(Poistunut julkaisusta)

Palveluesimies Turkuun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2019

Oletko valmis vetämään supersankarin viitan päällesi? Haemme L&T Kiinteistöpalveluihin Turun yksikköön

 

PALVELUESIMIESTÄ

 

Jos olet arjen sankari ja taskustasi löytyy tähän tehtävään vaadittavaa oikeaa asennetta, niin nakkaappa hakemusta tähän suuntaan!

 

Minkälainen pesti on kyseessä? Kaipaamme siivous- ja toimitilapalveluiden puolelle palveluesimiestä vastaamaan siitä, että arjessa kaikki sujuu kuin vettä vaan. Tehtävänäsi on taata asiakkaillemme laadukasta ja korkeatasoista palvelua sekä pitää huolta työntekijöidesi hyvinvoinnista. Ohjaat ja motivoit tiimiäsi kohti yhteisiä tavoitteita sekä kehität rohkealla otteella koko yksikön toimintaa eteenpäin. Tehtävässä yhdistyvät siis monipuolisesti asiakaspalvelu, esimiestyö sekä oman vastuualueen palveluliiketoiminnan vetäminen.  Kaipaamme tehtävään henkilöä, jolla pysyy langat käsissä, myös sen kuuluisan tiukan paikan tullen. Tehtävä on hyvin monipuolinen, eikä yksikään päivä tässä kohteessa ole samanlainen - haemme henkilöä, jolle tämä on ehdoton plussa.

 

Ketä etsimme? Etsimällämme henkilöllä on aikaisempaa esimieskokemusta työvoimavaltaiselta alalta. Saatat olla koulutukseltasi esim. siivousteknikko, kotitalousteknikko, restonomi (AMK) tai tradenomi (AMK). Arvostamme jämäkkää, mutta ystävällistä esimiesotetta, sosiaalista pelisilmää sekä terävää reagointikykyä epävarmoissa ja nopeasti muuttuvissa tilanteissa. Tarvittaessa hoidat asioita myös englannin kielellä. Palveluesimiehen tehtäviin kuuluu myös erilaista hallinnollista työtä ja raportointia, joten IT-taitojen on oltava ajan tasalla. Työ on osittain liikkuvaa, siispä ajokortti on tehtävän hoitamisen kannalta välttämätön.

 

Mitä tarjoamme sinulle? Tarjoamme sinulle mukavan työporukan ja merkityksellisen työn. Panostamme työntekijöiden hyvinvointiin, osaamisen kasvattamiseen ja esimiestyön kehittämiseen: tehtävään valittavat henkilöt pääsevät suorittamaan alan erikoisammattitutkintoa, mikäli sellaista ei vielä takataskussa ole. Tahdomme pitää huolta hyvinvoinnistasi myös työajan ulkopuolella ja käytössäsi ovatkin myös kulttuuri- ja liikuntasetelit. Työterveyshuoltomme on tavallista kattavampi ja olet myös oikeutettu sairauskassan jäsenyyteen. Lisätietoa L&T:stä työnantajana löydät osoitteesta https://www.lt.fi/fi/tyonhakijat.

 

Oletko hakemamme palveluesimies? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa 5.5.2019 mennessä. Paikka täytetään heti sopivan henkikön löydyttyä, joten ilahdutathan meitä hakemuksellasi mahdollisimman pian. Mikäli tarvitset jo tässä vaiheessa lisätietoja tehtävästä, saat niitä osoitteesta rekry@lassila-tikanoja.fi. Huomioithan, että käsittelemme ainoastaan kotisivujemme kautta saapuneet hakemukset www.lt.fi/tyonhakijat.

 

Olemme aktiivisia vaikuttajia myös SoMessa, käy tsekkaamassa tilimme esimerkiksi Instagramissa!